Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Τα ονόματα άλλων 6 νέων γενικών και ειδικών γραμματέων

- το είδα στο toprixtiri.blogspot.com

Έξι νέοι γενικοί και ειδικοί γραμματείς, ανάμεσα στους οποίους και δύο πρώην βουλευτές, ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση σε τρία συνολικά υπουργεία.

Στο Υπουργείο Παιδείας...
ανακοινώθηκε ότι η πρώην βουλευτής Επικρατείας και καθηγήτρια Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Θάλεια Δραγώνα αναλαμβάνει νέα ειδική Γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Θεμάτων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και εκπαίδευσης Ελληνοπαίδων.

Στο ίδιο υπουργείο ειδική γραμματέας Ενιαίου Διοικητικού Τομέα Διαχείρισης Προγραμμάτων Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης τοποθετείται η Ιφιγένεια Ορφανού.

Στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας για τις Μεταφορές και τις Επικοινωνίες ο πρώην βουλευτής Χάρης Τσιόκας, που ήταν και υπεύθυνος προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τις Επικοινωνίες και Μεταφορές όσο το κόμμα βρίσκονταν στην αντιπολίτευση. Τη γενική γραμματεία Επικοινωνιών αναλαμβάνει ο καθηγητής του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς Σωκράτης Κάτσικας, ενώ τη γενική γραμματεία Δημοσίων Έργων ο Μηχανολόγος Μηχανικός MSc Γιάννης Οικονομίδης.

Τέλος, ανακοινώθηκε και ο νέος γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου την θέση θα καταλάβει ο Πολιτικός Μηχανικός MSc Γρηγόρης Τασούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: