Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Αυγά στην Σώτη Τριανταφύλλου, σπρέυ στον Μουζουράκη, ξύλο στον εγκληματολόγο Πανούση, φασίστες στην συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα!


Exθές έγραφα για την επίθεση στην συγγραφέα και συνέπεσα απολύτως στους τίτλους μου με το άρθρο της Βένας Γεωργακοπούλου στην σημερινή Ελευθεροτυπία.
 
Δείτε τό αρθρο της στην εφημερίδα:
Δέν προλάβαμε να γράψουμε για το άρθρο της Σώτης Τριανταφύλλου στην Athens Voice της προήγούμενης Πέμπτης και στην χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της στα Εξάρχεια , πέντε άγνωστοι της πέταξαν αυγά.
Άλλοι εμποδίζουν τη συναυλία για τους μετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα, άλλοι την έπεσαν με σπρέυ στον ηθοποιό Μουζουράκη για το ανόητο με τη σημαία βιντεάκι, άλλοι πάλι επιτέθηκαν εχθές στη συγγραφέα γιατι τόλμησε να διατυπώσει απόψεις φυσιολογικές για μια συνοικία των Αθηνών που κάποιοι την μετέτρεψαν σε γκέτο ναρκωτικών και άντρο χουλιγκάνων ψευτοαναρχικών.
Φασίστες το ‘χω πεί και δεν θα βαριέμαι να το γράφω και να το ξαναγράφω, είναι όλοι αυτοί που θεωρούν πως κινδυνεύουν απο τους νόμους και την εφαρμογή τους και για τον λόγο αυτόν απεχθάνονται, εχθρεύονται και εμποδίζουν με κάθε τρόπο κάθε σκέψη που συντάσεται προς την κατεύθυνση αυτή.
Οι νόμοι πολλές φορές δεν είναι δίκαιοι, η νομοθεσία που είναι φτιαγμένη για τους έχοντες και το άδικο συνήθως πλήττει τον αδύναμο.
Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με την πίεση, την επιμονή και την διαμαρτυρία, με αγώνα για δικαιότερη εφαρμογή των νόμων απο την εξουσία.
Όσο όμως δεν αντιμετωπίζονται αποφασιστικά αυτοί που δημιουργούν προβλήματα, τόσο πιο πολύ αποθρασύνονται και όλο και περισσότερο προσπαθούν να καταλύσουν με τραμπουκισμούς αυτό το έρμο το πολύπαθο ελληνικό κράτος.
Και το κράτος και τους πολίτες του!
Ας τους αντιμετωπίσουμε λοιπόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: