Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

COSCO: Από Δευτέρα,..."φτου" κι' απ΄την αρχή.!

- από το gianniotis.blogspot.com

"Ισχύει η σύμβαση με την Cosco", δήλωσε προ ημερών μετά τη συνάντησή της με την ΟΜΥΛΕ και την Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ, η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λ. Κατσέλη.
"...Η σύμβαση ισχύει και επ’ αυτής θα υπάρξει ουσιαστικός διάλογος, ο οποίος θα ξεκινήσει αμέσως...",απάντησε χαρακτηριστικά η κ. Κατσέλη σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν το λιμάνι του Πειραιά θα λειτουργήσει υπό κινεζική διοίκηση.
Ο ...χρυσοπληρωμένος εργατοπατέρας και "πρόεδρος" της ΟΜΥΛΕ, 
Γιώργος Γεωργακόπουλος, δήλωσε σχετικά πως οι προτάσεις της υπουργού δεν ήταν συγκεκριμένες, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των λιμενεργατών, παραπέμποντας στην όποια απόφαση λάβουν τα συλλογικά τους όργανα.
Δηλαδή ο ίδιος.!!!
Εν τω μεταξύ οι ακριβοπληρωμένοι κηφήνες - "εργαζόμενοι" λιμενεργάτες, 
ΘΑ εξετάσουν και ΘΑ αποφασίσουν αύριο για το θέμα της εγκατάστασης ή μη της κινεζικής COSCO στο λιμάνι του Πειραιά αφήνοντας πλήρως ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων από την Δευτέρα, οπότε και αναμένεται να εγκατασταθεί και επίσημα η εταιρεία στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων.
Σύμμαχοί τους σ' αυτές τις αποφάσεις;
Μα φυσικά οι εν Ελλάδι "προοδευτικοί" και "δημοκρατικοί" ...κουλτουριάρηδες της δεκάρας.!
"...Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως άλλοθι κάτι που δήθεν αποκαλεί διάλογο, προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να διαμορφωθούν δυσμενή τετελεσμένα στην εκποίηση του λιμανιού του Πειραιά...", αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Θοδωρής Δρίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: