Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2009

Προφορική παραίτηση υπέβαλε ο Ντίνος Ρόβλιας

- το είδα στο naxios.blogspot.com

Την παραίτησή του από το αξίωμα του υφυπουργού Εσωτερικών και Αποκέντρωσης υπέβαλε προφορικά, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο Ντίνος Ρόβλιας, μετά το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας, της 13ης Δεκεμβρίου 2009. 
Ο κ. Ρόβλιας υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Επικρατείας, Χάρη Παμπούκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα έγγραφα που είχε στη διάθεσή της η zougla.gr, το γραφείο του κ. Ρόβλια μεσολαβούσε ώστε να προβληθούν αιτήματα – ρουσφέτια για μεταθέσεις και μετατάξεις αστυνομικών και στρατιωτικών. 
Κατά πληροφορίες, ο κ. Ρόβλιας επιμένει πως τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αν και υπαρκτά, «δεν έφυγαν ποτέ από το γραφείο του». Επίσης, φέρεται να δηλώνει πως «τέτοια αιτήματα κατατίθενται σε όλα τα πολιτικά γραφεία, αλλά αυτό δε σημαίνει και ότι ικανοποιούνται»
Ο κ. Ρόβλιας δέχεται, ωστόσο, ότι υφίσταται ζήτημα και προσθέτει πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, αλλά και πως δε θα άφηνε ποτέ ακάλυπτο τον διευθυντή του γραφείου του, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί πως είναι αυτός (ο διευθυντής) που διαχειρίστηκε, όπως τη διαχειρίστηκε, αυτήν την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης: Καταγγελία για ρουσφέτια του υφυπουργού Εσωτερικών Ν. Ρόβλια

Δεν υπάρχουν σχόλια: