Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

Έκαναν έφοδο στο γραφείο του μεγαλοεφοπλιστή Γ.Προκοπίου και πήραν τον σκληρό δίσκο για τις 130 off shore.

- το είδα στο totefteri.blogspot.com
 
Κατάσχεση σκληρού δίσκου ενός από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές στον κόσμο έκανε ο ΣΔΟΕ για να ελέγξει τις 130 off shore εταιρείες που έχει και τα αντίστοιχα ακίνητα! Ο στόχος του ΣΔΟΕ είναι να ελέγξει γιατί ο Γιώργος Προκοπίου δεν δηλώνει εισοδήματα από τα ακίνητα που έχει. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια έφοδο σε γραφείο μεγαλοεφοπλιστή και όπως αποκαλύπτει το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" θα ακολουθήσουν και άλλες σε γραφεία, ή και σπίτια επιχειρηματιών. Όπως αναφέραμε και χθες στο troktiko αρχίζει το σαφάρι και εκτός από τις 5 υποθέσεις που έχουν δεμένες οι αρχές ψάχνουν και για τις υπόλοιπες.
Ο Γιώργος Προκοπίου είναι από τους πλέον πλούσιος Έλληνες και πολύ διάσημος στο εξωτερικό. 

2 σχόλια:

Kirki είπε...

εγώ γιατί δεν πιστεύω τίποτε;Μακάρι να είμαι λάθος.Μακάρι γιατί θα είναι και για το δικό μου το καλό.Αλλα δεν θέλω λόγια.Πραξεις θέλω.Πράξεις.Οπως πράξη και χειροπιαστή είναι και η περικοπή του μισθού μου.

typhoon είπε...

Στην κατάσταση που είναι σήμερα τα πράγματα αυτό δεν είναι τίποτα. Το μέγα θέμα που έχει ξεσπάσει για τον ομολογιακό δανεισμό της χώρας το Μάιο είναι μόνο για την πληρωμή των παλαιών κατόχων ομολόγων. Δεν αγγίζει την "ανοιχτή πληγή" του ελλείμματος και την πιθανή αδυναμία κάλυψης των εσωτερικών πληρωμών στη χώρα (μισθοί ΔΥ, συντάξεις, υγεία, πρόνοια, κλπ.). Οπότε αν δεν αυξηθούν τα έσοδα (ακόμα κι έτσι όπως περιγράφει το post) το αποτέλεσμα θα παραμένει μηδέν.