Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Δεν άρεσε στην Ντόρα η οργανωτική επιτροπή


Τη σφοδρή ενόχληση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η σύνθεση της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, η οποία ανακοινώθηκε χθες. 

Μεταξύ των 21 μελών μόνο δύο είναι μεταξύ αυτών που την είχαν στηρίξει στην προεδρική εκλογή: η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία όμως συμμετέχει εξ οφίτσιο, και ο βουλευτής Θανάσης Νάκος. Τα υπόλοιπα μέλη είναι του περιβάλλοντος των Σαμαρά και Αβραμόπουλου, που είναι και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.
Έκπληξη αποτελεί το όνομα του παλαιού καραμανλικού Πέτρου Μολυβιάτη. Διατηρούσε πολιτικές και φιλικές σχέσεις με τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ., δεδομένου ότι υπάρχει ταύτιση στις απόψεις τους για την εξωτερική πολιτική και προφανώς αποφάσισε να επανέλθει στη Ρηγίλλης.
«Η σύνθεση της επιτροπής απέχει παρασάγγας από το να δώσει δείγμα σύνθεσης και ενότητας» τόνισαν στενοί συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη. «Δεν αποτυπώνει το αποτέλεσμα της πρόσφατης προεδρικής εκλογής, γι' αυτό και δεν μπορεί να εγγυηθεί τη δημιουργία ενός κόμματος του μέλλοντος».
Η Ντόρα Μπακογιάννη αύριο αναχωρεί για την Κρήτη, όπου θα κάνει επαφές στους τέσσερις νομούς με υποστηρικτές της για να τους ευχαριστήσει για τη στήριξή τους.
Με απόφαση του Αντ. Σαμαρά την οργανωτική επιτροπή του 8ου Τακτικού Συνεδρίου που θα γίνει στις 25-27 Ιουνίου, αποτελούν οι: Δ. Αβραμόπουλος, (πρόεδρος), Π. Μολυβιάτης, Λ. Ζαγορίτης, Π. Παναγιωτόπουλος, Αθ. Νάκος, Μαριέττα Γιαννάκου, Μ. Χαρακόπουλος, Κ. Γκιουλέκας, Β. Μιχαλολιάκος, Μ. Δασκαλάκης (γενικός διευθυντής), Μ. Αγγελάκας (γραμματέας οργανωτικού, Γ. Μανώλης, (γραμματέας Συνδικαλισμού), Κατερίνα Παπακώστα, (γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων), Γ.Καλαντζής, (γραμματέας τέως βουλευτών - πολιτευτών), Επ. Λεκέας, (γραμματέας Εκλογών), Δ. Σταμάτης, (σύμβουλος του προέδρου για θέματα Πολιτικής Οργάνωσης), Δ. Πανοζάχος, (μέλος Πολ. Συμβουλίου), Δ. Σταμενίτης, (τεχνικός σύμβουλος συνεδρίου), Κ. Μπούρας, (υπεύθυνος οικονομικών συνεδρίου), Κ. Ζωντανός, (διευθυντής Οργανωτικής Επιτροπής). Στην επιτροπή θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, που θα εκλεγεί μέσα στον Μάρτιο.
 
«Παρών» ο Βουλγαράκης
«Παρών» δήλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης και άφησε να αιωρείται ότι μπορεί και να μην είπε όλη την αλήθεια, για να καλύψει κάποιους άλλους. Σε εκδήλωση για την κοπή πίτας, στην οποία προσήλθαν περίπου 400 υποστηρικτές του, είπε πως ό,τι έγινε, «ό,τι υποστήκαμε, ό,τι επιλέξαμε να πούμε ή να μην πούμε, γιατί έτσι έπρεπε, το αφήνουμε πίσω μας». Και συνέχισε: «Σαφώς υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν μπει στη θέση τους ακόμη. Ομως στην πολιτική ο χρόνος και ο τρόπος που αποκαθίσταται η αλήθεια δεν ακολουθούν πάντα τους ίδιους δρόμους».
Δήλωσε και στήριξη στον Σαμαρά λέγοντας: «Σήμερα ξεκινάει ένας νέος ιστορικός κύκλος με την ελπίδα που φέρνει η νέα ηγεσία της παράταξης».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: