Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το γερμανικό περιοδικό Focus... έχει υπερβεί τα εσκαμμένα!

- το είδα στο press-gr.blogspot.com

Στο εξώφυλλο του γερμανικού περιοδικού FOCUS απεικονίζεται η Αφροδίτη της Μήλου σε άσεμνη παράσταση και ο τίτλος του περιοδικού είναι: "Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια. Oι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών Φορολογουμένων".

3 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

"Τίμιος Γερμανός"!Το πιό σύντομο ανέκδοτο!Πολύ γρήγορα ξεχάσαμε την καταστροφή που προξένησαν στην ανθρωπότητα!Αυτοί και οι Ιάπωνες, θα έπρεπε με την εργασία τους να θρέφουν τον πλανήτη προς επανόρθωση των σφαγών που έκαναν, του αίματος που χύθηκε εξ αιτίας τους και του πόνου που διέσπειραν στα εκατομμύρια των οικογενειών των θυμάτων!Και δεν αναφέρομαι στα αποθεματικά των Κρατών που υποδούλωσαν ούτε στους πνευματικούς θησαυρούς τους οποίους εσύλησαν!Ακόμα και το...εξώφυλλό τους με κλεμμένο άγαλμα είναι!Δώστε μας πίσω όλα τα κλεμμένα δημιουργήματα του Ελληνικού πολιτισμού βρε Ούννοι,που ακόμα καίτε ζωντανούς τους τούρκους μετανάστες στα γκέτο που τους έχετε και τους ξεζουμίζετε!

typhoon είπε...

Τίμιος Γερμανός διευθυντικό στέλεχος της Siemens. Όταν τρώγανε "αυτοί" από τις "ελληνικές απάτες" ήταν καλά. Τώρα δεν είναι...
Για λεπτομέρειες απευθύνεστε στον μεγαλοεργολάβο Η/Μ εξοπλισμού Herr Χριστοφοράκο.

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Έτσι, ακριβώς!Ευτυχώς οι Γερμανοί βρήκαν έναν τίμιο Έλληνα και συνεργάζονται μαζί του!