Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Γιακουμάτος: «Να πάει στο διάβολο και να μην ξανάρθει η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή" !!!

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι γνωστό ότι δεν μετράει τα λόγια του έτσι δεν εξέπληξε κανένα, όταν σήμερα σε συνέντευξή του στον REAL fm, και τον Νίκο Χατζηνικολάου, έστειλε στο διάβολο τη διετία 2007 – 2009 διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία.
Είπε μεταξύ των άλλων ο γνωστός για την αθυροστομία του, ο κεφαλλονίτικης καταγωγής βουλευτής.
«Η ΝΔ όποιος δεν το καταλάβει αυτό είναι κακό του κεφαλιού του, η ΝΔ του 2007 και του 2009 το επικεντρώνω, να πάει στο διάβολο και να μην ξανάρθει, ήταν ζημιά μεγάλη για την παράταξη και τον τόπο για όλους και όποιος δεν το καταλαβαίνει κάνει κακό. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε σήμερα μια μεγάλη υπέρβαση να ξεπεράσουμε να καθαρίσουμε το σάπιο δεν μπορεί το τραύμα... να γίνει καλά ο οργανισμός αν δεν το κόψεις ,εάν δεν γίνουν αυτά δεν μπορείς δηλαδή με υλικά του χθες , με συνταγές του χθες να κάνεις θεραπεία σε αυτόν που είναι ετοιμοθάνατος. Θα πρέπει να αποτινάξουμε όλα εκείνα που μας προσβάλλανε, που μας προσβάλλουν καθημερινά».

Επίσης, πρότεινε να κάνει ο Αντώνης  Σαμαράς αντιπρόεδρο της ΝΔ την Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν γνωρίζουμε εάν η άποψη Γιακουμάτου αποτελεί συνέχεια την χθεσινής θεωρίας που ανέπτυξε η κ. Μπακογιάννη ότι ο Σαμαράς διαθέτει 380.000 ψήφους και η ίδια 304.000, πάντως είναι φανερό ότι η ΝΔ αντί να ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα του τόπου εξακολουθεί να ασχολείται με το μέλλον της κ. Μπακογιάννη!


1 σχόλιο:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Χμμ, αν δεν απατώμαι τη διετία αυτή ο σιορ Μάκης δεν ήταν Υπουργός, έε; Κι εγώ σιορ Μάκη ντρεπόμουνα αφάνταστα που σέ 'βλεπα κάθε βράδυ στα πάνελ των καναλιών να εκπροσωπείς τη Ν.Δ. αλλά τί να κάνουμε!Αυτά πλήρωσε ο Καραμανλής, την ατολμία του να σας πετάξει όλους τους καραγκίοζηδες έξω και να πάει τότε για εκλογές !