Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Κακλαμάνη στην Αθήνα. «Πανηγυρική» εκδήλωση στις 28 Απριλίου.

typhoon: Το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, ως ιδιαίτερα πρώιμο, αλλά αρκετά βάσιμο.
«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα Κακλαμάνη ως επισήμου υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα. Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον δήμαρχο της Αθήνας να εμφανίζεται πανικόβλητος και να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Α. Σαμαρά που τον είχε στον «πάγο», ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει εξασφαλίσει το χρίσμα, καθώς και τη στήριξη του ΛΑΟΣ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Ηλεκτρονικής Αυτοδιοίκησης το επιτελείο του δημάρχου ετοιμάζει πανηγυρική εκδήλωση στις 28 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής όπου εκτός από τα πεπραγμένα, θα ανακοινώσει με κάθε επισημότητα την υποψηφιότητα του.

Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Νικήτα Κακλαμάνη, αναφέρουν ότι οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά, είχαν όντως ψυχρανθεί όμως αρκετό καιρό πριν ο δήμαρχος Αθηναίων αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν, όχι με την μεσολάβηση τρίτου, καθώς οι δυο άντρες έχουν μια συνεργασία που δοκιμάστηκε από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης.

Με δεδομένη την υποψηφιότητα Κακλαμάνη, αναμένεται η αντίδραση των υπόλοιπων κομμάτων. Η Ηλεκτρονική Αυτοδιοίκηση επιλέγει να μην ασχοληθεί με την ονοματολογία, αλλά να δημοσιεύει πληροφορίες όταν το τοπίο αρχίζει και ξεκαθαρίζει.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ήταν πανικόβλητος ο Κακλαμάνης με τα ποσοστά που έχει. Μάλλον ο Σαμαρά πανικοβλήθηκε γιατί παρότι θα το ήθελε πολύ δεν μπορούσε να βρει άλλον

typhoon είπε...

Δες αυτό με τα σχόλιά του και ίσως αντιληφθείς τι παιζότανε (δύσκολα σενάρια...)

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι παιζόντουσαν διάφορα, αλλά εδώ και λίγο καιρό εμένα τουλάχιστον απ'αυτά που διάβαζα μου φαινόταν ξεκάθαρο το τοπίο... το'βλεπα σίγουρο ότι ο Νικήτας θα είχε τον Σαμαρά μαζί του (είτε του άρεσε του Σαμαρά είτε όχι και τόσο)...