Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Μαΐλης: Δεν αναγνωρίζουμε το σύνταγμα της χώρας...

- από το www.epikairo.gr


O Mαΐλης είδε τον Μητσοτάκη στο mega και φούντωσε. Έδεσε το φουλάρι τρίκομπο στον κατακόκκινο λαιμό του, πήρε το σφυροδρέπανο στο χέρι, καβάλησε το άλογο και με την εικόνα του Βελουχιώτη στο πέτο ξεκίνησε να κάνει παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων της Τρέμη. Το ύφος των δημοσιογράφων του mega (τύπου "που πας ρε τσεκεβάρα") τον εξόργισε ακόμη περισσότερο και προέβη στη δήλωση της χρονιάς, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν αναγνωρίζει το σύνταγμα της χώρας !!! 

Ο λόγος ήταν ότι...  το ΚΚΕ το είχε καταψηφίσει στη Βουλή ...

3 σχόλια:

fetus είπε...

Σκέτη απάτη το άρθρο. Γράφεις "είπε ότι δεν αναγνωρίζει το σύνταγμα της χώρας μας"

Ο Μαϊλης είπε "είμαστε αντίθετοι με το (ισχύον) Σύνταγμα, είναι αντιλαϊκό, δεν συμφωνούμε, το έχουμε καταψηφίσει." Δες το βρε απατεώνα στο youtube (http://www.youtube.com/watch?v=yZA50DYEUY4).

Διότι "δεν αναγνωρίζω" σημαίνει "δεν υπάρχει για μένα" , ενώ "είμαστε αντίθετοι" θα πεί "διαφωνώ ριζικά και παλεύω να προωθήσω την δική μου πρόταση".

Και προφανώς παπαγάλε των μεγαλοκαναλαρχών δεν αναγνωρίζεις το δικαίωμα στο ΚΚΕ να προτείνει την Λαϊκή Εξουσία και το Λαϊκό Σύνταγμα αντί να ορκίζεται (όπως όλα τα άλλα κόμματα της Βουλής) πίστη στην "δημοκρατία" του Λάτση, Βαρδινογιάννη, του Κυριακού, του Αλαφούζου και του Κοντομηνά.

Κοίτα. Το κόμμα και στην παρανομία να το ρίξουν, δεν πρόκειται να πάψει να παλεύει ατρόμητο με ξεκάθαρες θέσεις με τόλμη και αυτοπεποίθηση και κυρίως με εμπιστοσύνη στην συντριπτική δύναμη του λαού. Ως την τελική νίκη.
Χαιρετισμούς στους χιλιάδες συναγωνιστές που βγήκαν σήμερα για πρώτη φορά στο δρόμο του Αγώνα στις συγκινητικά μεγάλες διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ.
Α! Και την Τετάρτη να βουλιάξουν όλοι οι δρόμοι στην Γενική Απεργία του ΠΑΜΕ..

typhoon είπε...

Μαΐλης: Εμείς είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα.

Πρετεντέρης: Αντίθετοι με το σεβασμό του Συντάγματος?

Μαΐλης: Δεν συμφωνούμε με το Σύνταγμα και το έχουμε καταψηφίσει. Δεν κατάλαβα... Είμαστε υποχρεωμένοι?

Πρετεντέρης: Βεβαίως και είστε υποχρεωμένοι.

Μαΐλης: Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε.
...
Δεν συμφωνούμε με το Σύνταγμα, το έχουμε καταψηφίσει, είναι αντιλαϊκό.

Σχόλιο: Το είμαστε αντίθετοι με το Σύνταγμα, σημαίνει πολλά...
Το ερώτημα του Πρετεντέρη "αντίθετοι με το σεβασμό του Συντάγματος?" παρέμεινε αναπάντητο!

Επίσης, το παράδοξο είναι ότι το κόμμα αυτό έχει μείνει σχεδόν μόνο του στον πλανήτη. Είναι ελάχιστα πλέον, έως κανένα, τα κόμματα άλλων χωρών που ταυτίζονται ιδεολογικά με το ΚΚΕ.
Αυτό δε θα έπρεπε να είναι λόγος ανησυχίας?

typhoon είπε...

Αγαπητέ fetus, μόνο παπαγάλους δε μπορείς να μας θεωρήσεις. Δημοσιεύουμε περίπου από 1:100 έως 1:1000 των άρθρων που διαβάζουμε καθημερινά.
Τα κριτήριά μας είναι πολύ αυστηρά και οι δημοσιεύσεις ακολουθούν πάντα σημασιολογικά μονοπάτια.
Ένας άλλος typhoon