Σάββατο, 10 Απριλίου 2010

Κλειδί ο Παπαμιμίκος στις εξελίξεις της Ν.Δ.

- το είδα στο stoxasmos-politikh.blogspot.com
Έντονο παρασκήνιο εξελίσσεται αυτές τις μέρες στην Ν.Δ. σχετικά με την διαγραφή ή αποχώρηση της κυρίας Μπακογιάννη τις ερχόμενες ημέρες και μάλιστα μετά την άρνηση της να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ την Κυριακή στο Χίλτον.

Η ημερομηνία κλειδί για την διαγραφή ή και εθελοντική απομάκρυνση της (δημιουργία ανεξάρτητου κόμματος ‘Νέα Ελλάδα’) κλειδώνει το βράδυ της 18ης Απριλίου.

Γιατί;

Η Ντόρα Μπακογιάννη και όλος ο μηχανισμός της...
(Αλογοσκούφης, Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης, Ταχιάς, Τζιτζικώστας, Στυλιανίδης, Αρβανιτόπουλος, κ.α.) έχουν ρίξει στην μάχη κάθε όπλο που διαθέτουν (χρήματα, πολιτικά γραφεία, τηλέφωνα και ΜΜΕ-blogs) για να υποστηρίξουν τον εκλεκτό τους Ανδρέα Παπαμιμίκο για την υποψηφιότητα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ.
Το τελευταίο διάστημα 2 διαδικτυακές δημοσκοπήσεις (αλλά και μια κρυφή εσωτερική της ΝΔ) δείχνουν ότι ο Κώστας Χατζής προηγείται ξεκάθαρα με πάνω από 17-22% του κ. Παπαμιμίκου και κλειδώνει την νίκη από την πρώτη Κυριακή (18/04/2010)...

Βλέπουν ότι το βαρύ και σκοτεινό παρελθόν του κ. Παπαμιμίκου με τις ΜΚΟ, ΤΡΑΜ Α.Ε, ΕΥΑΘ κ.τλ. έχουν οδηγήσει την νεολαία του κόμματος να στρίψει την πλάτη της στον Ανδρέα.


Μέσα σε κλίμα έντονης απογοήτευσης και ενώ η κ. Μπακογιάννη και οι ‘φίλοι’ της ήλπιζαν ότι ο δικός τους Αντρέας θα μπορούσε να εκλεγεί στην θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ώστε να αρχίσουν οι πιέσεις προς το περιβάλλον του κ. Σαμαρά και πολύ πιο έντονα μέχρι το συνέδριο (θυμηθείτε ότι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ εκλέγεται για 3 χρόνια) ο Κώστας Χατζής πείθει τελικά τους ψηφοφόρους της ΟΝΝΕΔ ότι διαθέτει τον πολιτικό χαρακτήρα και τα διαπιστευτήρια για να ανασυντάξει και να οδηγήσει την νεολαία της Ν.Δ. μέσα στις προκλητικές οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά εποχές που διανύει η χώρα μας.

Οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ έρχονται από πολύ ψηλά…και είναι ‘καρά-τσεκαρισμένες’ όπως θα έλεγε και η μακαρίτισσα η Μαλβίνα!
Μέσα στην εβδομάδα ή μετά την επικείμενη(?) συντριβή του Παπαμιμίκου την Κυριακή στις 18 Απριλίου η κ. Μπακογιάννη θα αποτελεί παρελθόν για την Ν.Δ.(?). Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει και ο αδερφός της Κυριάκος Μητσοτάκης, ή θα δούμε και σχίσμα στην οικογένεια των Μητσοτακέων!!


Σχόλιο: Τα τελευταία ερωτηματικά (?) είναι δικά μας. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Please see! Money as debt

http://www.youtube.com/watch?v=vVkFb26u9g8

ZEITGEIST: ADDENDUM

http://www.zeitgeistmovie.com/

project camelot magnetic motor

http://www.youtube.com/watch?v=hkgyY47duCM

Importante please pass forward