Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Δυο μέτρα και δυο σταθμά

Το ΠΑΣΟΚ μας έπρηξε επί χρόνια ότι ο Ρουσόπουλος δεν είναι δυνατόν να μην ήξερε τι έκαναν οι παπάδες στο Βατοπέδι αφού μια φορά το χρόνο επισκεπτόταν το μοναστήρι.

Αναρωτιέται λοιπόν ο απλός αναγνώστης εφημερίδων -τηλεθεατής- ακροατής κλπ.

Ο υπουργός οικονομίας της σημερινής κυβέρνησης κράτησε επί εφτά μήνες στο συρτάρι του την υπόθεση φοροδιαφυγής Γκερέκου-Βοσκόπουλου. Ο Γ.Χατζάκης, διευθυντής εσόδων του υπουργείου Οικονομίας, και εξ απορρήτων του υπουργού ήταν στην επιτροπή εφοριακών που το 2006 επέβαλλαν πρόστιμο στο Βοσκόπουλο για την ίδια υπόθεση. Είναι δυνατόν ο κ. Παπακωνσταντίνου να μην ήξερε τι συμβαίνει στο γραφείο του. Και γιατί κάλυπτε μια υπόθεση φοροδιαφυγής επί εφτά μήνες? Επειδή επρόκειτο για συνάδελφό του στην κυβέρνηση?

Κατά την προαναφερθείσα λογική ΠΑΣΟΚ...
λοιπόν ο κ.Παπακωνσταντίνου και γνώριζε και συντόνιζε την αποσιώπηση του τεράστιου σκανδάλου φοροδιαφυγής 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Θα περιληφθεί αυτό το θέμα στην εξεταστική επιτροπή που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομία? Θα παραμείνει στη θέση του ο κ. Παπακωνσταντίνου μετά την εμφανή απόπειρα συγκάλυψης επί επτάμηνο?

(Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός οικονομικών κ.Παπακωνσταντίνου είναι αυτός που όταν ο επιχειρηματίας Πάπιστας τον ενημέρωσε ότι τον εκβιάζει ένας δικηγόρος να μιλήσει κατά το Βατοπεδίου, αντί να πάει στον εισαγγελέα ή στη Βουλή, σιώπησε).


Δεν υπάρχουν σχόλια: