Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ένταση και στη Θεσσαλονίκη

- το είδα στο 24gr.blogspot.com
Δεκάδες προσαγωγές έγιναν στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των επεισοδίων νωρίτερα.

Νεαροί προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζες και ΑΤΜ στην οδό Εθνικής Άμυνας, ενώ στην συνέχεια υποχώρησαν στους χώρους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αντιεξουσιαστών έχει κάνει κατάληψη στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ολύμπου, ενώ με το τέλος της πορείας, επεισόδια εκτυλίχθηκαν και έξω από τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης, με τους αστυνομικούς να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών και κροτίδων λάμψης.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Για αντιεξουσιαστες βιασθηκε και συνεχιζει να μιλαει η ΜΕΓΚΑΛΗ ΦΩΝΗ,λιγο νωρις δεν ειναι;;; Αντιεξουσιαστες στο Εγατικο Κεντρο;;;
Εχουν προβλημα οι 'ΒΟΘΡΟΣΩΛΗΝΕΣ'' καθως τα ΛΙΝΚ δεν επιτρεπου να μιλησουν για 'κουκουλοφορους' που θελεισαν να καταλαβουν την Βουλη.
Καιρο τωρα, απο τον Δεκεμβριο σε καθε αναρτηση που αναφερομαι σε διαδηλωσεις εφιστω την προσοχη στους εγκαθετους.
Ποτε δεν θα 'πρεπε στον πολυπαθο αυτον τοπο να ξαναχασει την ζωη του εργαζομενος σε χωρους διεκδικησης προστασιας της εργασιας του.
Δεν μας πρεπουν παρομοια φιανομενα,.Ελπιζω να μη καταφερουν να κουκουλωσουν την τραγωδια.
Προσωπικα δηλωνω πως οι ηθικοι-φυσικοι υπαιτιοι ειναι οι υποκριτες του ενος λεπτου ''σιγης'.
Να δεις και τα στεφανια!!!!!!!!!

typhoon είπε...

Είμαστε ακριβείς στο τι αναρτούμε. Άλλα στη Θεσσαλονίκη, άλλα στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο post αναφέρεται σε κατάληψη από αριστεριστές-αντιεξουσιαστές στο Εργ. Κέντρο Θεσ/νίκης, που όμως ήδη έληξε.
Για την Αθήνα είδες να έχουμε γράψει ακόμα κάτι που να προσάπτει ευθύνες σε συγκεκριμένους? Μαλλον όχι! Έχουμε όμως παραθέσει πλούσιο οπτικοακαουστικό υλικό!

Το typhoon δεν είναι άλλο ένα blog, αγαπητή taspa!

Unknown είπε...

Το σχολιο μου δεν υπενυσσεται τιποτε για το μπλοκ σου.
Αλλα πως να το κανουμε;;; ειμαστε παντοτε σιγουροι πως οι πληροφοριες που παιρνουμε δεν ειναι αυτες που 'βολευει'' να μας δωσουν;;;
Χρονια στο πεζοδρομιο, εχω πεσει πολλες φορες θυμα παραπλανησης 'ενθεν κι ενθεν'.
Οπως και να το κανουμε μου φαινεται λιγο περιεργο ενα Εργατικο Κεντρο και στον χωρο που βρησκεται να καταληφθει απο αντιεξουσιαστες.
Ενα εργατικο κεντρο με ισχυρη παρουσια του ΚΚΕ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑ!!!!

typhoon είπε...

http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=7729