Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Καταθέτει για το Βατοπέδι ο Ρουσόπουλος

- το είδα στο fimotro.blogspot.com

Ξεκίνησε η κατάθεση του πρώην υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Ρουσόπουλου στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση της υπόθεσης του Βατοπεδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνεδρίαση το κλίμα είναι πολύ βαρύ. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Ρουσόπουλος στα όσα έχει πει μέχρι τώρα, αποποιείται των πρωτοβουλιών για τα ακίνητα του Βατοπεδίου. Tην ίδια ώρα, η επιτροπή προσανατολίζεται να καλέσει σε κατ' αντιπαράσταση εξέταση τον Γιάννη Αγγέλου, διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή, και τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, καθώς διαπιστώθηκαν σημαντικές διαφοροποιήσεις στις καταθέσεις τους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αγγέλου απέρριψε τα περί ενδεχόμενης στενής επικοινωνίας του με τους μοναχούς του Βατοπεδίου για την υπόθεση της Βισθωνίδας, υποστηρίζοντας πως, ούτε το επίπεδο της οικειότητας που είχε μαζί τους επέτρεπε να του απευθύνονται στον ενικό, ούτε θυμόταν να είχε δώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου στους γέροντες. Ο κ. Αγγέλου αποποιήθηκε δε την ιδιότητα του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή, περιοριζόμενος στο ρόλο του «συνεργάτη». 


Σχόλιο typhoon:

Δεν υπάρχουν σχόλια: