Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Οι Scorpions ρίχνουν αυλαία με συναυλίες στην Ελλάδα

Αυλαία στη μουσική τους πορεία βάζει το θρυλικό συγκρότημα των Scorpions με μια παγκόσμια περιοδεία τους. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στους πρώτους σταθμούς της περιοδείας του συγκαταλέγονται οι εμφανίσεις τους στην Ελλάδα, στις 5 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων στα Γιάννενα, στις 7 Ιουνίου στο Γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη και στις 9 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Στην παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο «Get your sting Blackout» η οποία έχει ξεκινήσει από στις 7 Μαΐου από τη Γερμανία,  θα παρουσιάσουν μερικά από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους, ενώ την ολοκλήρωση της περιοδείας θα διαδεχθεί η κυκλοφορία dvd με στιγμιότυπα από αυτή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Κλάους Μάινε,...
στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου δήλωσε πως μετά από 40 χρόνια διαδρομής στο τρελό τρένο του ροκ εν ρολ, αποφάσισαν να σταματήσουν.


Η ιδέα της διάλυσης των Scorpions προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου τους άλμπουμ «Sting in the tail» αποτελώντας σταθμό στην καριέρα τους, ενώ η απόφαση της διάλυσης πάρθηκε από όλους μαζί, χωρίς τσακωμούς και διαφωνίες.

Ωστόσο ο ερμηνευτής των Scorpions υποστήριξε πως δεν έχει σκεφτεί ποια θα είναι τα μελλοντικά του σχέδια, λέγοντας πως υπάρχει πολύ ακυκλοφόρητο μουσικό υλικό, πιστεύοντας πως και μετά τη διάλυσή τους θα έχει επαφή με τη μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: