Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

«Βόμβα» βουλευτή για τον Βγενόπουλο

- το είδα στο ksipnistere.blogspot.com

“Αίσθηση” προκαλεί η καταγγελία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλους της εξεταστικής για το Βατοπέδι, Δημήτρη Τσιρώνη, σύμφωνα με τον οποίο το μεγάλο σκάνδαλο αρχίζει από τις πολύ μεγάλες δανειοδοτήσεις, ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ, της τράπεζας Marfin στη Μονή!
 
«Οι ιερές ανταλλαγές του Βατοπεδίου έχουν γίνει και με αμαρτωλές χορηγίες» λέει σε μια δήλωση – βόμβα ο βουλευτής Άρτας και κάνει λόγο για σκάνδαλο μεγατόνων που αναπηδά και μέσα από τραπεζικά κεφάλαια και επιχειρηματικά παιχνίδια.
Όπως ισχυρίζεται ο ...
κ. Τσιρώνης, αν δεν είχαν δοθεί από την τράπεζα του κ. Βγενόπουλου 160 εκατομμύρια ευρώ, η Μονή Βατοπεδίου δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σε συναλλαγές με πακτωλό χρημάτων και ανταλλαγές με ακίνητα φιλέτα.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει ότι όσες φορές κι αν προσπάθησε να πάρει απαντήσεις στο παζλ του μεγάλου σκανδάλου συνάντησε τοίχο.

Το κομμάτι με τα τραπεζικά κεφάλαια, λέει ο κ. Τσιρώνης, χάνεται πάντα στα ιερά μονοπάτια.

Σχετικά ερωτήματα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής είχε θέσει και ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, ο οποίος με δηλώσεις του ζητάει εξηγήσεις για τον υπέρογκο δανεισμό εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση Βατοπεδίου από την Marfin.

Σχόλιο typhoon:  "Αίσθηση" προκαλεί, επίσης, ότι η εξεταστική επιτροπή κλείνει τις εργασίες της χωρίς να έχουν ανοίξει όλοι οι λογαριασμοί των εμπλεκόμενων off shore εταιρειών με έδρα την Κύπρο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: