Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αδυνατεί ο ΟΑΕΔ να καλύψει το μισθό των νεοπροσλαμβανόμενων. Διαψεύδει τον υπουργό Εργασίας.


Ο ΟΑΕΔ δεν έχει τα χρήματα και δεν έχει τα κοινοτικά κονδύλια για να καλύψει το μισθό των νεοπροσλαμβανόμενων, δηλώνει ο υποδιοικητής του Οργανισμού.

Μιλώντας στο Βήμα 99,5, ο Μανώλης Κοντοπάνος ανέφερε ότι ο Οργανισμός δεν έχει τα χρήματα για να καλύψει το επιπλέον ποσό, ενώ πρόσθεσε ότι ούτε έχει εξασφαλιστεί κονδύλι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Την Τρίτη μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος διευκρίνισε ότι η διαφορά μεταξύ του μισθού που προτείνει το ΠΔ για τον νεοεισερχόμενο μέχρι 25 ετών και του κατώτατου μισθού, θα επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ ενώ θα υπάρχουν και επιπλέον κονδύλια από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

που το ειδες το ψεμα;;
Τοσο καιρο μας το διευκρινηζουν.
Στην αποφαση υπαρχει ο ορος ΔΥΝΑΤΑΙ!!
Τωρα το ποιος δυναται,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

typhoon είπε...

Σε τέτοια εποχή το "δούλεμα" δεν χωράει. Συνιστώ απόλυτη ειλικρίνεια και κοινωνικές συναποφάσεις. Ακόμα και το δημοψήφισμα δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.
Γιατί να φορτωθούν κάτι που δεν ελέγχουν οι ίδιοι (αν όντως είναι έτσι). Ας καλέσουν την τρόικα να πει ακριβώς και σε σύνολο το τι ζητάει και ας το θέσουν συνολικά ως δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό.
Άλλωστε, η πολλή κουβέντα, η γκρίνια και η τριβή είναι φτώχια.
Όλα τα άλλα περιττεύουν.
Εκτός κι αν η φιλοδοξία τους είναι τόσο μεγάλη που τους τυφλώνει, ή αν θεωρούν τον ελληνικό λαό ανώριμο να αποφασίσει για το μέλλον του, οπότε δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, αλλά θεωρούν εαυτούς θεόπεμπτους μεσσίες.
Αυτά τα λίγα και απλά!!!