Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Αντίο της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ και Αντίο του Διαμαντίδη στην Εθνική


Την επιλογή μας την κάναμε. Επιλέξαμε το δρόμο του μεταλλίου (στον αγώνα με τη Ρωσία, ίσως νωρίτερα και της ελληνοτουρκικής φιλίας στον αγώνα με την Τουρκία- σημ. typhoon). Αλλά πέσαμε σε τοίχο. Και μάλιστα ισπανικό. Η Ελλάδα έκανε την προσπάθειά της αλλά (όπως το... επιτάσσει η παράδοση των τελευταίων χρόνων) υποτάχθηκε στην Ισπανία (80-72) και αποκλείστηκε πρόωρα από το Μουντομπάσκετ. Αντίο μετάλλιο, καληνύχτα Τουρκία. Και αντίο στην Εθνική για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η Ισπανία είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε κάτι καλύτερο. Αυτό που μένει για εμάς, είναι ότι έχουμε αποκλειστεί από τη συνέχεια. Η ομάδα αυτή τόσα χρόνια έχει δώσει δείγματα μεγάλης ομάδας, σίγουρα υπάρχουν παιδιά που έρχονται από πίσω και θα δώσουν πολλά. Για μένα το κεφάλαιο της Εθνικής Ομάδας κλείνει εδώ”, τόνισε αρχικά ο Διαμαντίδης για να συμπληρώσει:

Έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές με τα παιδιά αυτά. Δόξα τον Θεό ήμασταν τυχεροί. Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να κατακτά τίτλους, διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα. Αλλά κάθε καλό, καθετί, έχει τον κύκλο του. Και για μένα ο κύκλος της Εθνικής έκλεισε σήμερα. Τελείωσε. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα όλο αυτό και συνεχίζω. Κάποια πράγματα αρχίζουν και τελειώνουν. Είπα και πριν ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που έζησα ότι έζησα. Το θετικό συναίσθημα υπερισχύει. Είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα όλα αυτά με πολλά παιδιά που ήταν εδώ και σήμερα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: