Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

«Η ΝΔ έπρεπε να τα έχει κάνει λαμπόγυαλο»

«Θα με ξαναδείτε στην πολιτική»
Επικριτικός για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο επίπεδο των εξεταστικών επιτροπών εμφανίστηκε ο Γιώργος Βουλγαράκης σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους.
«Διαφωνώ με την τακτική της ΝΔ στα θέματα των εξεταστικών συνολικά. Έπρεπε να τα έχει κάνει λαμπόγυαλο», τόνισε και πρόσθεσε: «Εδώ έχουμε μία παρέλαση σοβαρών πραγμάτων και ασχολούμαστε με πράγματα άνευ ουσίας».


Κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε η γυναίκα του αλλά και όσα επακολούθησαν, είπε: «Είναι λάθος να ερμηνεύεται πολιτικά ένας άνθρωπος που είναι σε απόγνωση.
»

Φεύγοντας ο πρώην υπουργός ρωτήθηκε αν θα τον ξαναδούμε στο προσεχές μέλλον σε κάποιο ψηφοδέλτιο και απάντησε: «Θα τα ξαναπούμε εδώ, να είστε σίγουροι, και όχι βέβαια στο πλαίσιο των εξεταστικών».


Επί της ουσίας της υπόθεσης, ο Γιώργος Βουλγαράκης επανέλαβε ότι δεν είχε καμία αρμοδιότητα σχετικά με τη μεταβίβαση των ακινήτων.


«Δεν έχω καμία σχέση με το θέμα. Το απέδειξα με ό, τι έγγραφο είχα στην διάθεσή μου. Με ενδιαφέρει το ποινικό κομμάτι και σε αυτό απάντησα, και όχι το πολιτικό», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θεωρεί σκάνδαλο το Βατοπέδι απάντησε: «Αν αποδειχτεί ότι η σύμβαση ήταν ετεροβαρής και υπήρξε ζημία του Δημοσίου και ροή πολιτικού χρήματος, τότε είναι σκάνδαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: