Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ Καρχιμάκη: Δεν εμπιστεύομαι τον άνθρωπο που υπέγραψε το Μνημόνιο!

- το είδα στο valaoritoy.blogspot.com
Τον άνθρωπο ο οποίος συνυπέγραψε με τον υπ. Οικονομικών Παπακωνστατίνου το άθλιο Μνημόνιο, αμφισβητεί ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

"Ο Προβόπουλος ήταν ο χρηματοδότης του Βατοπαιδίου..." υποστηρίζει σε συνέντευξη που έδωσε στο Άγγελο Μόσχοβα για την εφημερίδα "VETO".

O Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι δεν εμπιστεύεται τον άνθρωπο που υπέγραψε το Μνημόνιο και του καταλογίζει επιλήψιμη θητεία στο τιμόνι της Εμπορικής Τράπεζας.

Ερώτηση: Αν ο Μιχάλης έχει δίκιο, πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να συνυπογράφει το κατάπτυστο Μνημόνιο;

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

"Δεν εμπιστεύομαι τον κ. Προβόπουλο, και το καταθέτω επίσημα. Η μονή (Βατοπαδίου), πήρε τον αλληλόχρεο λογαριασμό 48 εκατομμυρίων από τα οποία τα 22 εκατ. είχαν διοχετευτεί απο την Εμπορική Τράπεζα προς διάφορες κατευθύνσεις. Πρόεδρος της Εμπορικής ήταν ο κ. Προβόπουλος και γνώριζε ότι οι μονές δεν μπορούν να προβαίνουν σε εμπορικές πράξεις, γεγονός το οποίο δεν επέτρεπε να δοθεί τέτοιου είδους χρηματοπιστωτικό προϊόν στη μονή. Δεν ξέρουμε και τι άλλο έχει γίνει στην Εμπορική Τράπεζα επί προεδρίας του κ. Προβόπουλου γιατί γνωρίζετε κι εσείς ότι ο κ. Προβόπουλος ήταν απο τους επισκέπτες της Μονής Βατοπαιδίου και είχε αναπτύξει αγαστές σχέσεις με τον Εφραίμ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: