Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε o Καπετανόπουλος για Γκιουλέκα


Πυρά κατά του Κ. Γκιουλέκα για την απόφασή του να μην τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του εξαπέλυσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Καπετανόπουλος.

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Καπετανόπουλος, κατά του υποψήφιου δημάρχου Κ. Γκιουλέκα για την απόφασή του να μην τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.

«Δεν χτύπησα καμία πόρτα. Αυτός χτύπησε το τηλέφωνο μου τον Αύγουστο και μου ζήτησε να γίνω το δεξί του χέρι», ανέφερε ο κ. Καπετανόπουλος σημειώνοντας ότι από εκεί και πέρα ο κ. Γκιουλέκας ακολούθησε λάθος χειρισμούς.

«Αν η αγνωμοσύνη και η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα θα μου μιλούσε πίσω από άλλης μορφή φραγή», υπογράμμισε και επανέλαβε πολλές φορές ότι ο κ. Γκιουλέκας ήταν μαθητής του. «Δεν μπορείς σε κάποιον που ξέρεις την πορεία του να φέρεσαι έτσι, δεν μπορεί να απαξιώνει την παρουσία μου» σημείωσε πικραμένος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά τις επαφές που είχε τόσο με τον κ. Γκιουλέκα, όσο και με στελέχη του κόμματος.

Όπως είπε ο κ. Καπετανόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος τον παρέπεμψε στον Αντ. Σαμαρά για το αν θα μπουν στο ψηφοδέλτιο παλαιά στελέχη από την «ομάδα» του Βασ. Παπαγεωργόπουλου. «Πώς είναι δυνατόν...
ένας υποψήφιος δήμαρχος που δηλώνει ανεξάρτητος, να παραπέμπει στον πρόεδρο του κόμματος για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου» είπε χαρακτηριστικά. Όπως υπογράμμισε ο κ. Καπετανόπουλος πληρώνει τη δική του εξαίρεση καθώς «επέβαλε την επιλογή παλαιών δημοτικών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο». 

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Θεσσαλονίκης μίλησε με θερμά λόγια για τον Αντ. Σαμαρά. Όπως δήλωσε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που πήρε από τον πρόεδρο του κόμματος, γνωστοποιώντας, μάλιστα, ότι είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση μαζί του τις ημέρες που ήταν στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ. Έδωσε στη δημοσιότητα και την επιστολή που απέστειλε στις 8 Σεπτεμβρίου στο κόμμα σχετικά με τους λάθους χειρισμούς του Κ. Γκιουλέκα στο θέμα των υποψηφίων. Με την εν λόγω επιστολή, ο κ. Καπετανόπουλος γνωστοποίησε στον πρόεδρο ότι τον απαλλάσσει από την παρουσία του και ότι δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος. «Η δημοσιοποίηση της επιστολή μπορεί να μου κοστίσει πολιτικά, να έχει συνέπειες για μένα» σχολίασε ο κ. Καπετανόπουλος.

«Αν με προκαλέσει, θα πω περισσότερα» είπε ο κ. Καπετανόπουλος, προκαλώντας, ωστόσο, ο ίδιος τον κ. Γκιουλέκα, αν έχει να πει κάτι εναντίον του να βγει και να το πει. Τέλος ο κ. Καπετανόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους εκτός από τον γαλάζιο εκλεκτό.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: