Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

O πράσινος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ χαρακτηρίζει τον Πάγκαλο “ντροπή”

Η οργή των συνδικαλιστικών εκπρόσώπων της ΑΔΕΔΥ για τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγακλου ότι δυο στους τρεις δημοσίους υπαλλήλους είναι άχρηστοι εκφράστηκε σήμερα από τον πρόεδρό της Σπύρο Παπασπύρο, ο οποίος είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Ο Παπασπύρος μίλησε στο Αθήνα 9,84 χαρακτηρίζοντας “ντροπή” τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και επισημαίνοντας ότι «δεν είναι εξυπνάδα να υποτιμάς να βρίζεις και να προσβάλεις».
«Δεν φάγαμε ούτε ένα ευρώ μαζί με τον κ. Πάγκαλο», είπε ο Παπασπύρος και μίλησε για επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

5 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλα να παθουν τα κομματοσκυλα, με αρχιερεα τον Πρωτοπαπα διεβρωσαν το συνδικαλιστικο κινημα!!!

typhoon είπε...

Πάντως τώρα αντιδρούν...

Unknown είπε...

Τουτος εδω δεν ξερω πως το' χει παρει πολυ πατριωτικα και το παιζει ΤΣΕ, ξερεις το να ξαναγυρισεις στη Δουλεια μετα απο χρονια ειναι δυσκολο!!!
Οσο για τον αλλο τον αρτι 'μουσατο' μετα την συναντηση με την ΛΟΥΚΑ αφησε να διαρευσει πως δεν θα υπαρξει προς το παρον νεα 'κοινιτοποιηση'[ εχασαν και οι λεξεις την αξια τους] .........εκλογες γαρ...........

typhoon είπε...

@taspa
Όπως θα δεις εδώ στις 8 Οκτωβρίου εκδικάζεται στο ΣτΕ το Μνημόνιο. Την αγωγή την έχει καταθέσει ο Παπασπύρος.

Unknown είπε...

Το διαβασα και προκειται να κανω μια αναρτηση [θα μου πεις ποιος διαβαζει, ποιος ακουει, ποιος εχει καταλαβει τι γινεται!!!Εδω δεν ειναι Σουηδια να αντιληφθουν την δυναμη αυτου του μεσου που χρησιμοποιουμε].
Ισως καποτε σου πω ποσο καλα γνωριζω το Δημοσιο.................