Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ "βλέπουν" ήττα Καμίνη και φοβούνται τον Δημαρά

"Ξένο σώμα" θεωρούν τον Γ. Καμίνη στελέχη και μέλη της οργάνωσης της Α' Αθήνας. Ανήσυχη η Ιπποκράτους για το ενδεχόμενο αναμέτρησης Σγουρού- Δημαρά στον β' γύρο.

Με επιφυλάξεις τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απο την οργάνωση της Α' Αθήνας αντιμετωπίζουν ακόμη την υποψηφιότητα του Γ. Καμίνη στον πρώτο δήμο της χώρας καθώς τον θεωρούν “ξένο σώμα”. Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες, το προηγούμενο χρονικό διάστημα έγιναν κρούσεις σε αυτοδιοικητικά στελέχη του κόμματος, όπως στη νύν υπενομάρχη Αθηνών - Πειραιώς Τίνα Μπέη και τον νυν δημοτικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Γιομπαζολιά να κατέβουν ως “αντάρτες”, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Πάντως ο κ. Καμίνης έχει εξασφαλίσει τη στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην Α' Αθήνας καθώς δεν τον θεωρούν “επικίνδυνο” για τις όποιες μελλοντικές εσωκομματικές εξελίξεις.

Παρ' όλ' αυτά ο κ. Καμίνης εξακολουθεί να είναι αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα κρίνοντας απο τις μέχρι τώρα επισκέψεις του σε γειτονιές της Αθήνας, οτι υπάρχει ένα ισχυρό ρεύμα αλλαγής στη Δήμο Αθηναίων.

Να σημειωθεί τέλος οτι σε ό,τι αφορά την περιφέρεια Αττικής, η Ιπποκράτους έχει θορυβηθεί απο τις τελευταίες δημοσκοπήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο στο β' γύρο να αναμετρηθούν ο επίσημος υποψήφιος Γ. Σγουρός με τον “αντάρτη” Γ. Δημαρά και σε αυτήν την περίπτωση φαίνεται οτι ο κ. Δημαράς μπορεί να είναι ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης.

Πάντως διαμορφώνοντας απο τώρα την επιχειρηματολογία απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θεωρούν οτι μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί επι της ουσίας ήττα της ΝΔ και ... λιγότερο ήττα των επιλογών της ηγεσίας του κόμματος.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Να σου θυμισω την ΔΑΜΑΝΑΚΗ;;;;;

typhoon είπε...

Η κόκκινη παράγραφος κάτω κάτω έχει το πολύ ζουμί.