Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Τη Δευτέρα η διακαναλική συνέντευξη του Παπανδρέου

- Στις 9 το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού. Ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις 7 δημοσιογράφων που εκπροσωπούν τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ ο συντονιστής θα προέρχεται από τη δημόσια τηλεόραση – στο στούντιο της οποίας θα γίνει και η συνέντευξη.
 
Από τις μέχρι στιγμής συνεννοήσεις προκύπτει ότι θα ακολουθηθούν οι κανόνες των προεκλογικών debates μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Κάθε δημοσιογράφος, δηλαδή, θα έχει δικαίωμα να υποβάλλει τρεις ερωτήσεις και μία διευκρινιστική.

Οι εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν την Κυριακή.

Τον συντονισμό θα έχει ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, Προκόπης Δούκας, ενώ ερωτήσεις θα υποβάλλουν οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων όλων των καναλιών δηλαδή, Όλγα Τρέμη, Μαρία Χούκλη, Αιμίλιος Λιάτσος, Αντώνης Σρόιτερ, Σία Κοσιώνη. Πληροφορίες λένε οτι ο Νίκος Χατζηνικολάου θα απέχει της διαδικασίας και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα εκπροσωπήσει το Alter. Η διάρκεια της συνέντευξης θα είναι 90 λεπτά με δυνατότητα για παράταση.
 
Στις δύο εβδομάδες που απομένουν για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και ο αρχηγός της ΝΔ θα δώσει, με τη σειρά του, τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

update 24/10:  
- Στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ θα δοθεί τελικά η διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού στις 9 το βράδυ της Δευτέρας.
- Σε ρόλο συντονιστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Σιγα μη δεν ελειπε η His Master Vois , λεγε με ΜΑΚΡΗ!!!
Τι πραμα κι αυτο!!!!!!!!!

typhoon είπε...

Είναι θέμα Μακρή ή Χατζηνικολάου?
Εδώ σε θέλω...