Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Τρισέ: “Είναι επείγουσα ανάγκη για την Ελλάδα να υλοποιήσει τους στόχους της”

Μήνυμα προς όλες τις χώρες που έχουν δημοσιονομικά προβλήματα, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, οτι θα πρέπει να είναι… στοχοπροσηλωμένες, έστειλε ο κεντρικός τραπεζίτης της Ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Τρισέ, ανακοινώνοντας ότι το επιτόκιο της ΕΚΤ θα παραμείνει αμετάβλητο στο 1%

Όλες οι χώρες που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας,...
θα πρέπει να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τρισέ, για να προσθέσει ότι «είναι επείγουσα ανάγκη να εφαρμοστούν εκτεταμένες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ενισχυθούν οι προοπτικές για μεγαλύτερη βιώσιμη ανάπτυξη».

Στην ίδια συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της ΕΚΤ υπογράμμισε ότι «οι χώρες που έχουν πραγματικά ανάγκη να προχωρήσουν σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις είναι εκείνες που έχουν χάσει την ανταγωνιστικότητά τους στο παρελθόν, ή υποφέρουν από υψηλά δημοσιονομικά και εξωτερικά ελλείμματα».

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Θα με θυμηθεις φιλε..........Μαυρη ειν' η νυχτα στα βουνα........

typhoon είπε...

Τι να πω? Ότι έχεις άδικο? Όχι, δεν έχεις άδικο.
Εγώ όμως σας έχω ανάψει φακό και αναπτήρα!!! Κάτι είναι κι αυτό, ε?

Unknown είπε...

Δεν λεω, με προσοχη ομως!!!!!!Οσοι πανε φανταροι τους λενε πως στην διαρκεια αναματος ενος σπιρτου χανεται ενας στρατιωτης στη μαχη.

typhoon είπε...

Όπως πολύ καλά έχεις καταλάβει, εδώ είναι έτσι φτιαγμένα όλα ώστε ελάχιστοι να μπορούν να αντιληφθούν αν υπάρχει φως ή αντανάκλαση.