Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«Γενική Επιστράτευση» στο λεκανοπέδιο από το ΠΑΣΟΚ για Σγουρό-Καμίνη

- το είδα στο fonaklas.blogspot.com
Όλοι οι βουλευτές του Λεκανοπεδίου έχουν κληθεί το βράδυ στη συγκέντρωση στήριξης του Γιάννη Σγουρού και του Γιώργου Καμίνη, που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στοχευμένες περιοδείες στην Αττική οργανώνει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πέραν του γενικότερου πολιτικού κλίματος, που σαφώς είναι αρνητικό-στην παρούσα τουλάχιστον φάση- για τους υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος, στην Ιπποκράτους εκτιμούν ότι έχουν να αντιπαλέψουν στην Περιφέρεια Αττικής, δυο τουλάχιστον θέματα.

Πρώτον, ότι οι βουλευτές του κόμματος, με ελάχιστες εξαιρέσεις,...
δεν στηρίζουν τον κ. Γιάννη Σγουρό, αφού συνυπολογίζουν τους ψηφοφόρους τους που στηρίζουν τον κ. Γιάννη Δημαρά, με τους οποίους δεν επιθυμούν να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί τους.

Δεύτερον, ότι για τον ίδιο λόγο δεν στηρίζουν Σγουρό όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, φτάνουν στο σημείο να τον εγκαλούν γιατί ως νομάρχης συνεργάστηκε με Δημάρχους που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία!

Προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα αυτά και να ενισχυθεί η συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ στην Αττική, η Ιπποκράτους κάλεσε στην αποψινή συγκέντρωση (7 μ.μ. στο θέατρο Ολύμπια) να παραβρεθούν όλοι οι βουλευτές του Λεκανοπεδίου.

Στην συγκέντρωση θα μιλήσουν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Το Πρόγραμμα

Νωρίτερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση παρουσία των 159 υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων τις «Αρχές-Θέσεις» και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αττική». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Εσπέρια» (Σταδίου 22).

Δεν υπάρχουν σχόλια: