Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Αλ. Αλαβάνος: Eπιβεβαίωσε την πρόθεσή του να ιδρύσει κόμμα

Ο Αλέκος Αλαβάνος συνομιλεί με εργαζόμενους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποφασισμένος να ιδρύσει νέο κόμμα για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέκος Αλαβάνος, εξηγώντας ότι τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά.
 
Στη συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ - ΜΠΕ επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος για να καλύψει το κενό που υπάρχει σήμερα, γιατί τα υπάρχοντα σχήματα δεν μπορούν να εκφράσουν σήμερα αυτό που ευαγγελίζεται η Αριστερά

Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε επίσης ελπίδα...
για τη χώρα τη δυνατότητα να σημειωθεί μια ήττα των υποψηφίων του ΠαΣοΚ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ώστε να γίνουν στη συνέχεια εθνικές εκλογές.

Ο κ. Αλέκος Αλαβάνος εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τεράστιες πιέσεις, απολύσεων, περιορισμούς εισοδημάτων και μια γενικότερη ανασφάλεια.

Ωστόσο, εξέφρασε την εντύπωσή του, γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν ρώτησε αυτό που προβληματίζει τους διεθνείς αναλυτές, αν πρέπει η Ελλάδα να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση και αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» χαρακτήρισε καρικατούρα το νέο νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι έχουν γελοιοποιήσει τον «Καλλικράτη».

Τόνισε, τέλος, ότι ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, αν δεν έχει τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα να συγκρουσθεί με την κυβέρνηση, θα είναι απλώς ένας διοικητικός υπάλληλος.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: