Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

O Xριστοφοράκος "έδωσε" στη Μέρκελ τους 'Ελληνες πολιτικούς που λάδωσε.

Θα τολμούσε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος να κυκλοφορεί ελεύθερος στη Γερμανία, δίχως να του συμβεί κανα στάζικο ατύχημα, αν δεν είχε ενημερωθεί με λεπτομέρειες η Άνγκελα Μέρκελ για ποια δικά μας πολιτικά πρόσωπα λάδωσε ο καρατέκα της μίζας;

Και δεν μιλάμε  μόνο για τον Κώστα Γείτονα και τον Γιάννη Βαρθολομαίο.
Ο Χριστοφοράκος λάδωσε γερά, λάδωσε ψηλά, λάδωσε βαθιά και μαξιμαλιστικά.
Γι αυτό και κυκλοφορεί ελεύθερος στη Γερμανία
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Καραβέλα.

Έστειλε μήπως ο Παπουτσής , ο λαγωνικός κάναν ενωματάρχη να συλλάβει τον Καραβέλα;
Αναρωτήθηκε τι συμβαίνει μ' αυτό το διεθνές ένταλμα σύλληψης του Καραβέλα ή μήπως ο μερακλής απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, ντυμένος καλόγερος ή σεκιουριτάς;

Η Siemens, δηλαδή οι Γερμανοί,  λάδωσαν ψηλά, κορυφαίους Έλληνες πολιτικούς όλων των κυβερνήσεων γι' αυτό και τα καραγκιοζιλίκια του Σήφη Βαλυράκη με το ταξίδι των βουλευτών στο Μόναχο.

Κάποιες από τις μίζες της Siemens ενίσχυσαν και την παρακρατική τρομοκρατία που έβαλε τους κανόνες της στο μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενημερωτικό σημείωμα του Χριστοφοράκου για το που πήγαν οι μίζες και ποια πολιτικά πρόσωπα λάδωσαν έφτασε πριν μήνες στα γραφείο της  Ανγκελα Μέρκελ.
Αποτέλεσμα της ενημέρωσης ήταν ένας Έλληνας πολιτικός να εξαφανισθεί κι άλλος να «βραβευθεί» για να μην έχει την τύχη του προηγούμενου… (???)

Δεν υπάρχουν σχόλια: