Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Πού ψηφίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί


Στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας στις 11:30 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο ο πρωθυπουργός,

ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ θα ψηφίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 41ο και 42ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στου Γκύζη, ενώ στο ίδιο σχολείο θα ψηφίσει και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.
Στη Θεσσαλονίκη, στο 15ο Γυμνάσιο θα ψηφίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 12.30 το μεσημέρι στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στις 12 το μεσημέρι στο 4ο Λύκειο Ιωαννίνων.


Τα εκλογικά του καθήκοντα στις 10.30 το πρωί θα ασκήσει αύριο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης στο 88ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην περιοχή Δελφών με Μαρτίου.


Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις Σέρρες θα ψηφίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης. Στις 11.00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 381ο εκλογικό τμήμα, στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννη.

Ο ένας εκ τω δυο μονομάχων για το δήμο Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκας θα ψηφίσει στις 11 το πρωί στο 816ο Εκλογικό Τμήμα, το οποίο βρίσκεται στο 9ο Γυμνάσιο - Λύκειο Θεσσαλονίκης.


Ο Γ. Μπουτάρης γύρω στις 12 το μεσημέρι θα ασκήσει τα εκλογικά του καθήκοντα στο 13ο γυμνάσιο και λύκειο Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης 26. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: