Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Βαρειές κατηγορίες από τον Ερμπακάν εναντίον του πρώην μαθητή του, Ερντογάν

- το είδα στο infognomonpolitics.blogspot.com
Βαρειές κατηγορίες εκτόξευσε ο γηραιός ισλαμιστής ηγέτης, Νετζμετίν Ερμπακάν, εναντίον του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που υπήρξε πρώην μαθητής του στο θρησκευτικοπολιτικό στίβο.

Ο 84χρονος Ερμπακάν, που εκλέχτηκε πρόσφατα στη θέση του προέδρου του κόμματος Saadet Partisi, επανέρχεται στην πολιτική ζωή της Τουρκίας μετά από δεκαετή απαγόρευση, που του επιβλήθηκε από τα τουρκικά δικαστήρια.

Ο Ερμπακάν, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό Ερντογάν και τον πρόεδρο της Τουρκίας, Γκιούλ, που αμφότεροι υπήρξαν μαθητές του, είπε τα εξής:
Αυτούς τους έφεραν εδώ και τους επέβαλλαν κάποιες ξένες δυνάμεις. Αυτές είναι οι ρατσιστικές σιωνιστικές δυνάμεις του ιμπεριαλισμού, που καθορίζουν το παγκόσμιο σύστημα την εποχή μας. Οι Δυτικοί στηρίζουν χωρίς να το αντιλαμβάνονται τη δημιουργία ενός παγκόσμιου σιωνιστικού συστήματος. Οι περισσότερες από τις πράξεις τους είναι σε λάθος κατεύθυνση. Φορτώνονται με φόρους και χρέη, χαρίζοντας πολλά κέρδη στους σιωνιστές. Ο Ερντογάν έχει καταντήσει ταμίας και θεματοφύλακας του σιωνισμού. Αυτός ήταν ένας από τους μαθητές μου. Όμως τώρα ο στόχος μας είναι να τον ανατρέψουμε. Ο πρωθυπουργός-μύθος επιστρέφει.

Το άρθρο στα τουρκικά στο www.internethaber.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: