Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ξαφνικά ο Βαγγέλης έχασε διαχειριστές στο facebook!

Ακόμα και στο facebook φτάνουν οι παρενέργειες που έχουν στη ΝΔ με την ίδρυση της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η ομάδα «Φίλοι Βαγγέλη Μεϊμαράκη» ειδοποίησε τα μέλη της ότι δύο από τους διαχειριστές της στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης παύουν να ανήκουν σ’ αυτήν , καθώς προσχώρησαν στη «Δημοκρατική Συμμαχία»!


Πρόκειται για τους Γιώργο Λιάσκο και Λευτέρη Μωυσιάδη, οι οποίοι διευκρινίζουν ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν την ιδιότητά τους σαν διαχειριστές της ομάδας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για λόγους αρχής.


Επίσης αναφέρουν ότι η αποχώρηση δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του βουλευτή και πρώην υπουργού της ΝΔ, τον οποίο, όπως αναφέρουν, τιμούν για τους αγώνες και την προσφορά του στην «πάλαι ποτέ μεγάλη και περήφανη γαλάζια παράταξη της ΝΔ».


Οι ίδιοι διευκρινίζουν...
ότι παραμένουν μέλη της ομάδας στο facebook.

Οι πρώτες αντιδράσεις των φίλων Βαγγέλη Μεϊμαράκη δείχνουν μάλλον αιφνιδιασμό, καθώς ένα από τα μέλη της μπερδεμένο … εκλιπαρεί τον πρώην υπουργό να γυρίσει πίσω, ενώ άλλο μέλος αφού εξηγεί ότι δεν έχει φύγει ο «Βαγγέλας» όπως τον αποκαλεί, αποδοκιμάζει τα δύο μέλη που αποχώρησαν.


Η ομάδα «φίλοι Βαγγέλη Μεϊμαράκη» αριθμεί στο facebook τα 1020 μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: