Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Οι νταβατζήδες των 1.056 υπογραφών

- από το fimotro.blogspot.com

1.056 "ΟΝΝΕΔιτες" μιλάνε για καθαρότητα ιδεών και πράξεων! Τι έκαναν κατά την διάρκεια της γαλάζιας διακυβέρνησης; Ήταν μήπως χαμηλόβαθμα στελέχη που απλά στήριζαν την γαλάζια Oργάνωση; Ή μήπως αποτελούσαν τα γρανάζια του μηχανισμού οι οποίοι πλούτιζαν στο όνομα των Νεοδημοκρατών που έτρωγαν τον παραμύθι; Είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ να κάνουν υποδείξεις στη Νέα Δημοκρατία;
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ - Στέλεχος του γραφείου Βουλγαράκη. Υπάλληλος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής. Προύχοντας του Παντείου Πανεπιστημίου.
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - Υποψήφιος Βουλευτής στην...
Α' Πειραιά. Προύχοντας του ΠΑ.ΠΕΙ. Έχει διατελέσει σύμβουλος των Υπουργών Δημοσίας Τάξεως (Πολύδωρα) και Οικονομικών (Αλογοσκούφη). Ήταν το ένα από τα δύο φιντάνια που είχαν κλειδώσει το πρύτανη του ΠΑΠΕΙ στην υπόθεση με τους πυροσβεστήρες.
ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ - Χρυσό παιδί του Αλογοσκούφη διετέλεσε σύμβουλος του Υπ.Οικ. και Γενικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων χωρίς καμία πρότερη εργασιακή εμπειρία.
ΜΗΤΡΑΚΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ - Πρώην γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης. Πρωτοστάτησε στο σκάνδαλο της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Στενές σχέσεις με τον Γιώργο Ορφανό και συμμετοχή στην υπόθεση της ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.
ΠΑΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - Διευθυντής του πολιτικού γραφείου Βουλγαράκη. Σύμβουλος σε όλα τα Υπουργεία και πνευματικός μπαμπάς του Σάκη Ιωαννίδη.
ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Συμμετείχε και αυτός στο σκάνδαλο ΟΝΝΕΔ Α.Ε. Διετέλεσε Πρόεδρος στη θυγατρική της ΔΕΥΑΘ και Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη.
ΤΟΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - Πρώην γραμματέας ΔΑΠ ΑΕΙ. Στενός συνεργάτης του Αλογοσκούφη. Συμμετείχε σε διάφορα ΔΣ επί κυβερνήσεως ΝΔ ακόμα και στην ΕΡΤ.
ΤΣΑΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ - Σύμβουλος Αλογοσκούφη. Τοποθετήθηκε Ειδικός Γραμματέας στο ΣΔΟΕ παρότι η μοναδική του μέχρι τότε εργασιακή εμπειρία ήταν σαν σύμβουλος του Αλογοσκούφη. Συμμετείχε και αυτός σε καλοπληρωμένα ΔΣ όπως των ΕΛΠΕ.
Θα επανέλθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: