Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2009

Κοντός και βάρα !

- από το www.epikairo.gr


Φέσι αξίας περίπου 5.000 ευρώ άφησε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Κοντός, καθώς παρήγγειλε εκατοντάδες πακέτα πούρων(!) πριν από περίπου δύο χρόνια, χωρίς, ωστόσο, να πληρώσει την οφειλή του....!

Η παραγγελία των πούρων έγινε στον «Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών και Πούρων Δήμου Ποταμιάς» και το τιμολόγιο αξίας 5.328 ευρώ παραδόθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στις 9-12-2008. Εκτοτε αγνοείται η τύχη του, ενώ παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις του Συνεταιρισμού, ο κ. Κοντός δεν πλήρωσε το χρέος του.

Η απόδειξη για τα πούρα που είχε παραγγείλει ο Αλ. Κοντός ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης το 2008 και έμεινε απλήρωτη.Η παραγγελία, όπως φαίνεται, έγινε από τον τέως υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρο Κοντό για τις δημόσιες σχέσεις του γραφείου του...


Σημειώνεται ότι ο κ. Κοντός αγόρασε και τους δύο τύπους των πούρων που κυκλοφορούν με τη διακριτική ονομασία «Domenico» (την καλλιέργεια Robusta που μοιάζει με το σήμα Cohiba και την καλλιέργεια Corona που πολλοί παρομοιάζουν με το σήμα Monte Cristo).
Ήταν και μερακλής ο άτιμος...!


Είδηση από Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: