Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

Ν.Δ.: Προετοιμασία για το 8ο τακτικό συνέδριοΚαθήκοντα προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του 8ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ, ανέθεσε στο Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο Πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς. Το συνέδριο θα διεξαχθεί την Άνοιξη του 2010.

Εν τω μεταξύ, η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα συνοδεύσει τον Αντωνη Σαμαρά στο ταξίδι του στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στη Βόννη, λόγω προβλήματος υγείας.

Το πρωί, εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, έλαβε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος νοσηλευόταν με πνευμονία από το βράδυ των εκλογών της 29ης Νοεμβρίου. Ο κ. Ψωμιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ανακοίνωσε ότι, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα τον συναντήσει αύριο, στις οκτώ το βράδυ, στην Αθήνα.

"Ο λαός περιμένει από τον Αντώνη Σαμαρά να κάνει τη δική του επανάσταση, να σπάσει αλυσίδες, να απελευθερωθεί. Αισθάνομαι νικητής στη συνείδηση του ελληνικού λαού", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, πρόσθεσε, "θα αγωνιστώ ενάντια σε αλαζονικές συμπεριφορές. Η φωνή του Ψωμιάδη δεν θα σωπάσει, θα συνεχίσει να διεκδικεί με δυνατή, ακέραιη και ασυμβίβαστη φωνή", τόνισε ωστόσο, πως δεν είναι η ώρα να ξύνει πληγές και πώς "όταν ο πρόεδρος λέει "σφουγγάρι" αφορά όλους μας".

Πηγή: www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: