Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Δύσκολη κλήρωση για την εθνική στο Μουντομπάσκετ


Καζλάουσκας: "Η Ελλάδα έχει υψηλούς στόχους"

Ο Γιόνας Καζλάουσκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κλήρωση του Μουντομπάσκετ, όπου η Εθνική ομάδα στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, την Κίνα, το Πουέρτο Ρίκο, τη Ρωσία και την Ακτή Ελεφαντοστού, τον Αύγουστο του 2010 στην Άγκυρα.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: "Δεν μπορείς να αλλάξεις την κλήρωση. Μια κλήρωση απλά σου δίνει το πρώτο βήμα. Θα αγωνιστούμε στην Άγκυρα, μια μεγάλη πόλη με πολύ κόσμο. Η παρουσία της Τουρκίας στον ίδιο όμιλο, κάνει τον όμιλο πιο δύσκολο, καθώς πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη διοργανώτρια χώρα. Και επίσης όλοι θυμόμαστε πόσο δύσκολος ήταν ο αγώνας μεταξύ μας στην Πολωνία για το Ευρωμπάσκετ.

Επίσης υπάρχει η Κίνα, μια ομάδα την οποία γνωρίζουμε αρκετά καλά. Σε αντίθεση με την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, για την οποία τη δεδομένη στιγμή δεν έχουμε εικόνα. Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ νωρίς ακόμη. Κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες, ποιοι παίκτες θα είναι παρόντες ή όχι, ή σε τι κατάσταση θα βρίσκεται η κάθε ομάδα. Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι μπορείς να μιλήσεις για εύκολο αγώνα σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελλάδα έχει υψηλούς στόχους, δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν θες να κερδίσεις κάτι θα πρέπει να παίξεις μπάσκετ. Αυτό είναι το βασικό
!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: