Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη ΝΔ...

- από το press-gr.blogspot.com

Άγριο πλάκωμα μεταξύ Μητσοτάκη και Μαρκόπουλου με αφορμή την οικονομία, την ώρα που ο Κυριάκος γινόταν "σκιώδης υπουργός"...
.
Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης οριζόταν σκιώδης υπουργός Περιβάλλοντος της ΝΔ ξεσπούσε και η πρώτη γερή κόντρα ανάμεσα στον Κωσνταντίνο Μητοστάκη και την Ρηγίλλης.
Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά Κώστας Μαρκόπουλος, επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για την οικονομία λέγοντας πως δεν δικαιούται να ομιλεί με αυτόν τον τρόπο και να λέει ότι ο κ. Καραμανλής δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για την κατάσταση της οικονομίας, γιατί φοβήθηκε, διότι δεν βοηθά σε καμιά περίπτωση ούτε το πολιτικό σύστημα και τον τόπο και δεν βοηθά τη ΝΔ που τον αγκάλιασε και τον έκανε πρωθυπουργό.
Από την πλευρά Μητοστάκη, ο διευθυντής του γραφείου του Γιάννης Πευκιανάκης απάντησε σε έντοντα ειρωνικό τόνο:
«Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη, διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για την βαθειά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας, χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κ. Κ. Μαρκόπουλου. Κατα τα λοιπά, ο κ. Μαρκόπουλος ούτε καν πρωτοτύπησε. "Το δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς" στον κ. Μητσοτάκη το έχει πει πολυ πριν απ αυτόν ο αείμνηστος Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: