Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Οι Κλίντον συμπεθερεύουν με σπάμερ τέως βουλευτή


Η Τσέλση Κλίντον με το μνηστήρα της από το 1996
του Mike Krumboltz

Η κόρη των Κλίντον, Τσέλση, ανακοίνωσε πρόσφατα τον αρραβώνα της με τον επί πολλά χρόνια φίλο της Μάρκ Μεζβίνσκυ. Τα νέα οδήγησαν σε μία χιονοστιβάδα αναζητήσεων στο web για τη δεσποινίδα Κλίντον και ακόμα περισσότερο  για το μνηστήρα της.
Αμέσως αμέσως οι αναζητήσεις των λέξεων "marc mezvinsky photos" and "marc mezvinsky job" ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες. Οι αναζητόντες ανακάλυψαν γρήγορα ότι ο Μεζβίνσκυ εργάζεται ως υπεύθυνος επενδύσεων σε τράπεζα του Μανχάτταν και ότι η οικογένειά του έχει ισχυρούς δεσμούς με την πολιτική.
Αν και η οικογένεια των Μεζβίνσκυ δεν είναι τόσο ισχυρή όσο αυτή των Κλίντον, εντούτοις θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει σοβαρά τη δημόσια εικόνα τους. Ο πατέρας του Μαρκ, Έντουαρντ Μεζβίνσκυ, διετέλεσε μέλος του Κογκρέσου από την Αϊόβα για δύο φορές στη δεκαετία του '70. Αργότερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά ετών, γεγονός που είχε απασχολήσει τότε τα μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με το μπλογκ των νέων του ABC, o Εντ Μεζβίνσκυ βρέθηκε ένοχος για απάτη αφού συνελήφθη να αποστέλλει κατά συρροή τα γνωστά email με τη Νιγηριανή απάτη. Ναι, αυτά τα γνωστά emails που μπορεί πολλοί να έχετε λάβει και στην Ελλάδα.

Ο κ. Μεζβίνσκυ δεν ήταν ο δημιουργός αυτής της απάτης, αλλά προσπάθησε να εξαπατήσει άλλους πάνω στην προσπάθειά του να συμμετάσχει στο γνωστό αυτό σύστημα τύπου πυραμίδας. Ξανά σύμφωνα με το ABC, ο Μεζβίνσκυ εξαπάτησε έτσι την πεθερά του, αλλά και πολλούς στενούς φίλους του. Μετά από αρκετά χρόνια στη φυλακή, ο πρώην βουλευτής είναι πλέον ελεύθερος.
Η μητέρα του Μαρκ, Μαριορί Μαργκόλι Μπρεζίνσκυ, δεν είναι ούτε αυτή άγνωστη στο ευρύ κοινό.  Διετέλεσε και αυτή μέλος του Κογκρέσου από την Πενσυλβάνια από το 1993 έως το 1995. Η πολιτική της καριέρα φαίνεται ότι πήρε την κατιούσα όταν ψήφισε υπέρ του προϋπολογισμού του Προέδρου Κλίντον, μετά από μήνες έντονης δημόσιας εναντίωσής της λόγω του ότι δεν περιείχε αρκετές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες. Σύμφωνα με το επίσημο site house.gov, η κ. Μαργκόλι Μπρεζίνσκυ εργάστηκε και ως ρεπόρτερ για την τηλεόραση στη δεκαετία του '70.
Ο γάμος, σύμφωνα με email της Τσέλση Κλίντον προς τους φίλους της, μάλλον θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Και με τους τέσσερις γονείς να έχουν περάσει από κυβερνητικά αξιώματα, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μάλλον πρόκειται για κάτι μόνιμο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: