Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

H βάση της Ν.Δ. βράζει...

- από το papaioannou.wordpress.com

- από το FACEBOOK: Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Dionisis Mpatzikostas 29 maioy 1453 alosi kon/polis-29 noemvriou 2009- alosi neas dimokratias ipo ton arxigo tis pol.an. k tou arxigou tou k.e.p. kentro eksipiretisis prodoton. ekei pige o akatanomastos k eksipiretithike

Ο Berdes Fam ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!

Ο Orthodox Defrejus Αν οι σαμαρόπληκτοι είχαν αρκεσθεί στη διεξαγωγή ενός ιδεολογικοπολιτικού αγώνα, έστω και αν διαφωνούσαμε μαζί τους με την ακροδεξιά στροφή που προτείνουν, δεν θα είχαμε κανένα λόγο σήμερα να νιώθουμε τόσο οργισμένοι! Όταν όμως μιλούσαν -και πολλοί ακόμη μιλούν- για “μητσοτάκηδες” και “ξένα σώματα” και άλλες τέτοιες αθλιότ..

Ο Orthodox Defrejus Επειδή έχουν ανάγκη ακόμη και τη…
μειοψηφία μας, για να τον κάνουν Πρωθυπουργό; Δεν σφάξανε! Αποτελεί ατιμία για όσους εκτιμούμε το Μεγάλο Ηγέτη Μητσοτάκη και την προσφορά του στην Παράταξη και την Ελλάδα να ψηφίσουμε ποτέ τον Δήμιο της Παράταξης και της Ελλάδας Αντωνάκη Σαμαρά! Τελεία και Παύλα! Φωνάξτε τα πρασινολαμόγια… και τους ΚΚέδες που σας ψήφισαν χθες να σας ψηφίσουν και στις Εκλογές! Εκεί θα δείτε τι ΔΥΝΑΜΗ του Μητσοτάκη, Προδότες!


Η Eleni Vellianiti ΝΤΟΡΑ,σε εμπιστευόμαστε και σε στηρίζουμε ! Είμαστε εδώ, μαζί σου ή αν θέλεις φεύγουμε μαζί σου !! Για μας εσύ είσαι η αρχηγός, γιατί εσύ το αξίζεις !

Η Agapi Kotzafiliou Κανανε την ΝΔ πολιτικη ανοιξη μπορει να τον κανατε προεδρο αλλα προθυπουργο δεν μπορειτε μια θα μπορουσε να γινει γιατι ειναι αξια αλλα δεν το θελατε λοιπον τωρα ας καστουμε κανα 20 χρονια ακομα αντιπολιτευση μερχι να βρουμε προερδο…….. ως τοτε θα μας κυβερνα το πασοκ γιατι και τωρα που βγαλατε το σαμαρα ειναι σαν …να μην εχουμε προεδρο!!!!! ΝΤΟΡΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!

Ο Defkalion Tsagarakis ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: