Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Κόβουν την Ελλάδα στα δύο οι αγρότες

- από το greki-gr.blogspot.com

Από newsit
 
Με τρία μπλόκα σε Κάστρο, Τιθορέα και Αλαμάνα οι αγρότες κλείνουν από το μεσημέρι κάθε σύνδεση Βορά-Νότου.

Η νέα εθνική οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης θα μπλοκαριστεί από τα τρακτερ στο 100ο χλμ στο Κάστρο Βοιωτίας, με παράλληλο μπλόκο στην Τιθορέα στην παλιά εθνική οδό, ακριβώς πάνω στη διασταύρωση, στον “παλιό Λεβέντη”.

Αυτά τα δύο μπλόκα αρκούν για να κάνουν αδύνατη την πρόσβαση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.

Ένα τρίτο μπλόκο στην Αλαμάνα, κόβει κάθε πρόσβαση και για όσους καταφέρουν μετά από πολύ ταλαιπωρία να περάσουν από παράλληλους της Δαύλειας δρόμους.
Οι Βοιωτοί αγρότες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη την ώρα που θα μπλοκάρουν Κάστρο και Τιθορέα, όμως οι αγρότες στην Αλαμάνα ανακοίνωσαν από χθες ότι θα μπλοκάρουν την εθνική στις δύο το μεσημέρι.
Παράλληλα κλείνει από τρακτέρ η Εγνατία Οδός στην Καβάλα στον κόμβο του αεροδρομίου και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Σερρών στο Στρυμονικό.


Στο Νομό Καρδίτσας και ενώ οι αγρότες ήδη έχουν βγάλει τα τρακτέρ στις πλατείες πολλών χωριών, ο πρώην βουλευτής και αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας αλλάζει λάστιχο στο τρακτέρ και την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταβεί στο μπλόκο της Νίκαιας, μαζί με άλλους αγρότες των νομών Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων, εν όψει των κινητοποιήσεών τους για επίλυση των προβλημάτων τους.

2 σχόλια:

εργδημεργ είπε...

Οι αγρότες κόβουν την Ελλάδα στα τρία!

Στα δύο πρόλαβαν και την έκοψαν οι εργολάβοι!

typhoon είπε...

Σωστός!