Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Άρχισαν οι ουρές στα βενζινάδικα

Προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς με καύσιμα αναμένεται να προκαλέσει η απεργία στην οποία αποφάσισαν να προχωρήσουν οι τελωνειακοί από σήμερα, έως και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ενώ την Παρασκευή απεργούν οι ιδιοκτήτες βυτιοφόρων.
Η κίνηση στα πρατήρια είναι ήδη αυξημένη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι ουρές είναι τεράστιες. Να μην πανικοβάλλεται ο κόσμος σύνεστησε ο γραμματέας της ένωσης βενζινοπωλών Ρόδου Νικήτας Ριζόπουλος, καθώς η απεργία των τελωνειακών θα διαρκέσει 3 ημέρες.
Οι τελωνειακοί διαμαρτύρονται για την περικοπή των επιδομάτων και του εισοδήματός τους.
Για τον ίδιο λόγο, απεργία για ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα, εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.
Εξ άλλου απεργία διαρκείας απειλούν να κηρύξουν και οι βενζινοπώλες αν μέχρι αύριο δεν βρεθεί λύση στην απαίτηση της κυβέρνησης να τοποθετηθούν ταμειακές μηχανές στις επιχειρήσεις τους.
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου νέα 24ωρη απεργία έχουν προγραμματίσει οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να παραλύσει η χώρα από την απεργία της ΓΣΕΕ στην οποία θα συμμετάσχει και η ΑΔΕΔΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: