Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

"Επίθεση" Νικήτα Κακλαμάνη κατά του Κ. Καρτάλη

Επίθεση στον πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κώστα Καρτάλη εξαπέλυσε την Τρίτη ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή την παρουσίαση του πορίσματος «Ένα Σχέδιο για το Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας». 

«Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, αντί να προτείνει μέτρα ή να κάνει διαπιστώσεις με βάση τα όσα έχουν ήδη καταθέσει στην Επιτροπή οι φορείς της πόλης και ιδιαιτέρως ο Δήμος Αθηναίων, καλό θα ήταν να αναλάβει πρωτοβουλίες προς την κυβέρνησή του, προκειμένου οι προτάσεις μας να αρχίσουν να υλοποιούνται» δηλώνει ο κ. Κακλαμάνης. 
ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

Κύριε Δήμαρχε, τι είναι αυτά που διαβάζω ότι είπατε; Εσείς κοπιάζετε τόσο τον τελευταίο καιρό προκειμένου να φτιάξετε ένα "υπερκομματικό" προφίλ γράφοντας εις τα παλαιότερα των υποδημάτων σας ακόμα και το κόμμα στους κόλπους του οποίου εκτραφήκατε, και τώρα "χύνετε την καρδάρα" κατά πως λένε και στα μέρη μας;

typhoon είπε...

@Σαλωνίτης
Είναι θέμα πληροφοριών περί του χρίσματος. Αφού έμαθε ότι το ΠΑΣΟΚ θα παίξει με δικό του υποψήφιο, φυσικά τώρα δεν αρκείται στην υποστήριξη του ΛΑΟΣ και προσπαθεί να ξανακερδίσει και αυτή της ΝΔ. Αλλά, ο Σαμαράς επηρεάζεται από το Μανώλη, οπότε το βλέπω χλωμό (δες εδώ).

"ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ" είπε...

@ typhoon:
Με κάτι τέτοιους (και τέτοιες) περιμέναμε να δούμε θεού πρόσωπο! Και πολλά ήταν τα πεντέμισι χρόνια!Γιαυτό ο άλλος την έκανε για Ιταλία!