Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Εφραίμ - Αρσένιος: Αγόρασαν ακίνητο μεγάλης αξίας & εταιρεία στη Σερβία!

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ… ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ - ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ!
«Μπίζνες» και στις γειτονικές χώρες επιχειρούσε να στήσει η Μονή Βατοπεδίου με τη βοήθεια των επενδυτικών τους συμβούλων ...
... την ίδια ώρα, η δικαστική λειτουργός έχει ήδη αποστείλει κλήσεις σε απολογία σε βάρος των εμπλεκόμενων νομικών συμβούλων του κράτους, οι οποίοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακουργηματικές πράξεις.

Και στις γειτονικές βαλκανικές χώρες επιχειρούσε να επεκταθεί επιχειρηματικά η μονή Βατοπεδίου, όπως προκύπτει από την έρευνα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής...

Εκτός από την Κύπρο, οι Εφραίμ και Αρσένιος, με τη βοήθεια των επενδυτικών τους συμβούλων στόχευαν και το πέτυχαν να φτάσουν μέχρι τη Σερβία, αγοράζοντας μία εταιρία η οποία είχε στην κατοχή της ακίνητο αρκετά μεγάλης αξίας. Τα οικονομικά αυτής της εταιρίας μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Βουλής μετά το αίτημα δικαστικής συνδρομής που αναμένεται να στείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια κ. Καλού.

Την ίδια ώρα, η δικαστική λειτουργός έχει ήδη αποστείλει κλήσεις σε απολογία...
σε βάρος των εμπλεκόμενων νομικών συμβούλων του κράτους, οι οποίοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακουργηματικές πράξεις, λόγω των γνωμοδοτήσεων που εξέδωσαν και φέρονται βλαπτικές για τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου.

«ΣΤΟ ΦΩΣ» ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Παράλληλα, οι τράπεζες στις οποίες απευθύνθηκε η δικαστική λειτουργός προκειμένου να ανοίξουν λογαριασμούς εμπλεκομένων από το 1998 και μετά, έχουν ήδη αρχίσει να διαβιβάζουν τα πρώτα στοιχεία στο ανακριτικό γραφείο. Από εκεί παίρνουν απευθείας το δρόμο για τη Βουλή, καθώς η Εξεταστική Επιτροπή ήταν εκείνη που ζήτησε τον οικονομικό έλεγχο της μονής Βατοπεδίου όχι από το 2005 και μετά, αλλά από το 1998.

Αμέσως μετά τους νομικούς συμβούλους, σειρά θα έχουν τα μέλη της ΚΕΔ και οι δικηγόροι της, ενώ έπονται οι συμβολαιογράφοι και οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος.

Τελικά, από το ηγουμενοσυμβούλιο, οι μόνοι οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες είναι οι δύο μοναχοί, αφού οι υπόλοιποι δε συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των «33» που διώκονται για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: