Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Δήλωση του υποψηφίου Προέδρου Ο.Ν.ΝΕ.Δ., Ανδρέα Παπαμιμίκου για την αποχώρηση του Βασίλη Αξιώτη από τη διαδικασία διεκδίκησης της προεδρίας της

- το είδα στο politikiprotasi.blogspot.com
Θα ήθελα να συγχαρώ τον Βασίλη Αξιώτη για τον αγώνα που έδωσε μέχρι σήμερα. Έναν αγώνα ξεκάθαρα πολιτικό μα πάνω απ΄ όλα έντιμο και ηθικό.

Ο Βασίλης Αξιώτης αποχωρεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας, αλλά είμαι σίγουρος πως ούτε ο ίδιος προσωπικά, αλλά ούτε και η Κίνηση Ανανέωσης που εκπροσωπεί, εγκαταλείπουν τον αγώνα για σύγκρουση με το παρελθόν και τις κατεστημένες νοοτροπίες στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


Σ’ αυτό τον αγώνα τους τελευταίους μήνες...
βρεθήκαμε πολλές φορές κοντά. Διεκδικήσαμε όχι μόνο ανοιχτές, αλλά και καθαρές διαδικασίες, χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις και εντολές.

Δώσαμε ένα ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα, βασισμένο στις αρχές του πολιτικού φιλελευθερισμού, με κοινωνική ατζέντα και ριζοσπαστικές αντιλήψεις.

Εστιάσαμε στην πολιτική και όχι στην παραπολιτική.

Δώσαμε έμφαση στη συμμετοχικότητα, στην ανάγκη για παρουσία της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στην κοινωνία, στην παραγωγή ουσιαστικής πολιτικής, στα νέα μέσα επικοινωνίας.

Ο Βασίλης Αξιώτης και η Κίνηση Ανανέωσης έχουν πολλά να προσφέρουν στην οργάνωση.

Η μαχητικότητα τους, η ποιότητα του αγώνα τους, οι θέσεις τους, το ήθος τους, αποτελούν κεφάλαιο για την επόμενη μέρα της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Καλώ, λοιπόν, όλους όσους πραγματικά επιθυμούν την ανανέωση της οργάνωσής μας να στηρίξουν την υποψηφιότητα μου και να συστρατευτούμε όλοι μαζί στον αγώνα για τη Νέα Ο.Ν.ΝΕ.Δ. των πολλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: