Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Μαλλιά Κουβάρια στη Ν.Δ. για τον Κ. Μαρκόπουλο

- από το fimotro.blogspot.com


Δεν ξέρουν πού να κρύψουν τον Κώστα Μαρκόπουλο στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Η προσπάθεια του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου να οδηγήσουν σε συμψηφισμό τα σκάνδαλα Μαρκόπουλου στο Υπουργείο Τουρισμού με τα έξοδα που έγιναν επί ημερών του Άρη Σπηλιωτόπουλου για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό με τιμολόγια όμως που δεν υπεγράφησαν από τον ίδιο αλλά από τα στελέχη του ΕΟΤ, γυρίζουν μπούμερανγκ στους ίδιους. Η βόμβα μόλις έσκασε στη Ρηγίλλης...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μόλις έφθασε στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά...
η επιστολή και τα στοιχεία που κατέθεσε η Πρόεδρος της Αγροτουριστικής και μετέπειτα ΑΓΡΟΤΗΜΑ ΑΕ  Μπριγκίτα Παπασταύρου στον Παύλο Γερουλάνο και την Άτζελα Γκερέκου για το σκάνδαλο των παράνομων προσλήψεων που έγιναν στην εταιρεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, όταν δηλαδή Υπουργός Τουρισμού ήταν ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Σε επιστολή με την υπογραφή της κ. Παπασταύρου η οποία μιλάει ξεκάθαρα για πιέσεις που της ασκήθηκαν για να εγκρίνει τις παράνομες προσλήψεις, δείχνοντας ευθέως τον τότε Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο και τους προϊσταμένους της στο Υπουργείο, οι οποίοι λειτουργούσαν ως εντολοδόχοι του τελευταίου. 
Όπως γράφει η ίδια "οι προσλήψεις ήταν αντίθετες προς την πρόθεση και την πολιτική της εταιρείας" και επιπλέον λέει ότι "δεν εισακούστηκε (σ.σ. από τον Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο) η προσπάθειά της να αναβληθούν για μετά τις εκλογές η έγκριση των συμβάσεων και να μην τεθούν σε ισχύ". 
Η επιστολή κόλαφος για τα έργα και τις ημέρες του κ. Μαρκόπουλου στο Υπουργείο Τουρισμού βρίσκεται ήδη στα χέρια των Γερουλάνου και Γκερέκου, συνεργάτιδα των οποίων μας έλεγε πριν λίγο ότι "η επιστολή της κ. Παπασταύρου είναι ξεκάθαρη και φορτώνει τον Μαρκόπουλο ακόμα ένα σκάνδαλο". 
Η επιστολή όμως έχει φτάσει και στα χέρια των επιτελών του Αντώνη Σαμαρά, και συγκεκριμένα του Πάνου Παναγιωτόπουλου ο οποίος όλη την ημέρα φέρεται να προσπαθούσε να διασώσει πολιτικά τον κ. Μαρκόπουλο. Η επιστολή της Παπασταύρου είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Άραγε ακόμα ο κ. Σαμαράς θα επιλέγει να καλύπτει τον στενό συνεργάτη του και πρώην Υπουργό Κώστα Μαρκόπουλο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: