Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Άρης: ο αρχηγός των αυτοδημιούργητων στην πολιτική !!!

- από το www.kentri.gr
Έχει στοχοποιηθεί γιατί δεν προέρχεται από πολιτικό τζάκι και στην πολιτική μπήκε ως αυτοδημιούργητος, γι΄αυτό και δέχεται  επίθεση λάσπης ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. 

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πως δικαιολογεί τον αναντίστοιχο με τα εισοδήματά του δαπανηρό τρόπο ζωής του, απάντησε, προειδοποιώντας ταυτόχρονα, εκείνους που τον κατηγορούν για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, ότι προέρχονται από τις αγωγές που του έχουν επιδικαστεί. 

Για την πολυτελή μεζονέτα που αγόρασε το 2006 στο Κολονάκι, είπε ότι αγοράσθηκε πριν, ως υπουργός, διαχειριστεί δημόσιο χρήμα, με δάνειο πάνω από την αξία του ακινήτου και με την πώληση διαμερίσματος του στη Πάτρα και από οικονομίες από την 20ετή δουλειά του. 

Είπε δε ότι δικαιούται σαν νέος και αυτοδημιούργητος να έχει ένα διαμέρισμα, πετώντας και το καρφί για άλλους πολιτικούς που διαθέτουν πολυτελείς βίλλες σε νησιά. 

Δεν ρωτήθηκε και έτσι δεν απάντησε, για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ των καταθέσεών του που αναγράφει στη δήλωσή του περί πόθεν έσχες. 

Όσο δε για τις γραβάτες, τα φουλάρια, τα μπολάκια, τα δαπανηρά ταξίδια, τις κρουαζιέρες, απάντησε ότι ως υπουργός τουρισμού ήταν γαλαντόμος για να δείχνει προς τον έξω κόσμο, ότι η Ελλάδα δεν είναι μίζερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: