Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Οι Ράδιο Αρβύλα προσφέρουν στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Μια μεγαλόψυχη φιλανθρωπική προσφορά έκανε η WIND και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι προσέφεραν στην «Κιβωτό του Κόσμου», το σύνολο της αμοιβής των συντελεστών της εκπομπής, η οποία φτάνει στα 550.000 ευρώ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της clipnews.gr το ποσό αυτό προέρχεται από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, η οποία κάλεσε την τετράδα του Ράδιο Αρβύλα σε μια διαφημιστική της καμπάνια.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η «παρέα των Θεσσαλονικιών» στην αρχή δίστασε να αποδεχτεί την πρόταση της εταιρείας, καθώς δεν επιθυμούσε να εξαργυρώσει με χρήματα την επιτυχία της, όμως τελικά δέχτηκαν όταν πληροφορήθηκαν πως επρόκειτο για φιλανθρωπική δραστηριότητα.

Η WIND από την πλευρά της θα προσφέρει ποσοστό 2% επί των εσόδων της νέας Καρτοκινητής για τους επόμενους έξι μήνες στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μάλιστα, η εταιρεία δεσμεύεται ότι ανεξάρτητα από το σύνολο των εσόδων, θα διαθέσει στο ίδρυμα κατ’ ελάχιστον το ποσό των 150.000€.

Ο πάτερ Αντώνιος της Κιβωτού ευχαρίστησε, συγκινημένος, όσους βοήθησαν λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Θεός ήρθε κοντά στην Κιβωτό, με το δικό τους πρόσωπο».

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ.

typhoon είπε...

Μήπως οι εξαιρέσεις ηχούν πιο δυνατά στα αυτιά μας από τον κανόνα?
Μήπως τελικά νομίζουμε ότι οι εξαιρέσεις είναι ο κανόνας?
Πάντως ένα είναι σίγουρο: ο κόσμος που δημιουργεί μέσα στο μυαλό μας η TV, τα blogs και οι ειδήσεις είναι οι εξαιρέσεις. Σκέψου μόνο ότι αν δεν έκαναν εντύπωση, δε θα υπήρχε κανένας λόγος να ανακοινωθούν!