Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Σκληρή κριτική Σαμαρά στην κυβέρνηση !


Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική ασκεί ο Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι με το Μνημόνιο οδηγείται η χώρα σε φαύλο κύκλο και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στη βαθειά ύφεση.

Σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο κ. Σαμαράς, μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι «δεν χρειάζεται να κουραστούμε για να πείσουμε κανέναν ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι αδιέξοδη, αυτό το ξέρουμε όλοι πια. Εκείνο που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε για την εναλλακτική μας πολιτική και να μετατρέψουμε την οργή σε ελπίδα».

Ο αρχηγός της ΝΔ επισημαίνει ότι «ως αντιπολίτευση έχουμε ένα καθήκον να δώσουμε πολιτική διέξοδο σε αυτή τη συσσωρευμένη πίεση, να δώσουμε στην κοινωνία χειροπιαστή και ρεαλιστική προοπτική και να δει ο κόσμος ότι υπάρχει άλλη διέξοδος πέρα από το φαύλο κύκλο στον οποίο οδηγεί αυτό το Μνημόνιο»

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Σαμαράς επαναλαμβάνει ότι γύρω από τη ΝΔ «συσπειρώνονται, ήδη, ευρύτερες δυνάμεις της κοινωνίας» και τονίζει ότι στόχος του είναι «να φτάσει το μήνυμα της ελπίδας σε όλο τον ελληνικό λαό και να δοθεί η ευκαιρία στο εκλογικό σώμα να αντιδράσει πολιτικά».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί από τον κατακερματισμό της κεντροδεξιάς, καθώς η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αφήνει να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε νέο κόμμα, ο κ. Σαμαράς τονίζει ότι  «στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα δείτε μεγάλες ανακατατάξεις του εκλογικού χάρτη και μεγάλες μετακινήσεις ψηφοφόρων» και προσθέτει ότι «η ΝΔ θα γίνει τελικά ο πόλος συσπείρωσης όλων εκείνων που θέλουν μια άλλη προοπτική για τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: