Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Κ. Μαρκόπουλος: "Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά"


«Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» σημείωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος, σχολιάζοντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου τα όσα ακούγονται για αφαίρεση του τίτλου του "επίτιμου" από τον Κώστα Μητσοτάκη.

«Έχει δικαίωμα να εκφράζει τις δικές του απόψεις, αλλά δεν έχει δικαίωμα να αλλάζει την πολιτική τη παράταξης και να θολώνει τα νερά» δήλωσε με νόημα..

Αναφερόμενος στην Κεντροδεξιά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν,Δ, «έκλεισε την πόρτα» σε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής των Ντ. Μπακογιάννη και Γ. Καρατζαφέρη στο κόμμα .: «Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα ανασύνθεσης της ευρύτερης παράταξης και ούτε υπάρχει. Άλλωστε, μεγαλύτερη ένδειξη αποτυχίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ από την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου και εξαπτέρυγων, της κ. Μπακογιάννη και του κ. Καρατζαφέρη, δεν υπάρχει».

Παράλληλα, ο κ. Μαρκόπουλος είδε «με καλό μάτι» τις χθεσινές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος κράτησε αποστάσεις από τον πατέρα του: «Δείχνει ότι πιστεύει στον εαυτό του και έχει δική του προσωπική άποψη. Ως βουλευτής αυτό πρέπει να κάνει για να βοηθήσουμε την παράταξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: