Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Έξαρχος: “Δεν είμαι επιλοχίας και δε θα έρθουν νέα μέτρα”!

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος, αναφορικά με τις προβλέψεις της ΝΔ για νέα σκληρά μέτρα, λόγω της αναθεώρησης του ελλείμματος προς τα πάνω. 

Σε ερώτηση (Real FM) για τη λήψη νέων μέτρων, μετά τις δηλώσεις του κ. Στρος Καν, ο κ. Έξαρχος επέμεινε πως η νέα αναθεώρηση του ελλείμματος διέψευσε απόλυτα τη ΝΔ που κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για… μαγείρεμα στοιχείων, ενώ επισήμανε πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα γιατί έχουν ήδη γίνει οι ανάλογες προβλέψεις. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πώς βλέπει τον εαυτό του στη νέα του θέση: «Δεν θεωρώ την Κοινοβουλευτική Ομάδα λόχο και τον εαυτό μου επιλοχία», επανέλαβε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και, αναφερόμενος στις διαγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Έξαρχος θεωρεί πως ο κάθε βουλευτής έχει την άποψή του, αλλά όσον αφορά στις στρατηγικές επιλογές του κόμματος, πρέπει να είναι όλοι συνταγμένοι με αυτές. 

Όσον αφορά στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ο γραμματέας αισιοδοξεί πως ο λαός θα ψηφίσει αυτόν που κρίνει ότι θα είναι ο καταλληλότερος να επιλύσει τα προβλήματά του στον Δήμο του και την Περιφέρειά του και οι εκλογές δεν θα μετατραπούν σε αντί- ή υπερ-μνημονιακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: