Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Μικροπωλητές εναντίον Κικίλια...

- το είδα στο antidimos.blogspot.com


Δελτίο Τύπου του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος κατά του κ. Κικίλια Βασίλη
Πληροφορούμε τον πρώην αναπληρωματικό παίκτη καλαθοσφαίρισης του τμήματος μπάσκετ της Α.Ε.Κ. και υποψήφιο με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την θέση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Κικίλια Βασίλη, ότι κανείς δεν μπορεί "να πατάξει το χώρο των μικροπωλητών", όπως ο ίδιος ανέφερε σε ομιλία στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε συγκέντρωση χτες στην...τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας , Αγίου Βασιλείου και Φρεατίδος Πειραιά , συνοδευόμενος από τον "μόνιμο Συνδικαλιστή" και πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Κορκίδη Βασίλη.
Το Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδος, ως ενεργό δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο στο χώρο του υπαιθρίου εμπορίου, πληροφορεί άπαντες πως το επάγγελμά μας, έχει καθιερωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ, από κανέναν όσο ψηλά και εάν βρίσκεται.
Και επειδή ο κ. Κικίλιας, δεν γνωρίζει από Νόμους, τον πληροφορούμε πως υπάρχει και ο άγραφος Νόμος της καταψήφισης, τον οποίον θα τον επισημοποιήσουν χιλιάδες μέλη μας, στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αρ. πρωτ. Εξερχ. 31/05-10-2010

Η απάντηση του Βασίλη Κικίλια ήταν άμεση:

Σε απάντηση του Δελτίου Τύπου που αναρτήσατε στο blog σας...

αισθάνομαι την υποχρέωση να διευκρινίσω τα εξής:
Στη συγκέντρωση της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Αγίου Βασιλείου και Φρεατίδος Πειραιά,  δήλωσα και δεσμεύτηκα πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στη πάταξη του παραεμπορίου, που πλήττει ιδιαίτερα τη νομιμότατη τάξη των Μικροπωλητών
Οποιαδήποτε στρέβλωση αυτής της θέσης μου αποτελεί προϊόν κακόβουλης στόχευσης.

Βασίλης  Κικίλιας 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: